Min svigermor

Jeg har altså en svigermor!

Hun er bestemt, myndig, flott, generøs, har mye energi og masse omsorg i seg.

Vi er ikke alltid enig om ting, men det er helt greit. Krangler gjør vi aldri!

Jeg har vært heldig med min svigerfamilie. Den består nå av tre svogere, tre svigerinne og tre tantebarn, samt svigermor og svigerfar. Alle har de stått på som helter dette halve året. De har bidratt med alt i fra mat, hårklipping, henting og kjøring av barn, gaver, blomster, hundepass og masse barnepass.

De fortjener alle en stoooor takk!

Allikevel har jeg lyst til å trekke frem min svigermor i dette innlegget.

Hver eneste mandag når jeg har fått kur har hun laget klar middag til hele familien, slik at jeg kunne få hvile og Robert ha en mindre oppgave å gjøre av husarbeid på mine dårlige dager.

For hvert eneste sykehusbesøk har hun passet på lille Kasper, hunden vår, slik at han ikke behøvde å være alene. Han har fått lange og gode turer, litt ekstra godt i matskåla, mye kos, selskap og lek. Han har fått ny regnfrakk, sele og jevnlig kloklipping. Han har kjørt t-bane, besøkt shoppingsentre og fått hilse på mange andre hunder. De fleste vet at jeg er veldig nært knyttet til Kasper, så dette betyr enormt mye for meg.

Den uka jeg ble operert var mamma og stefar i Tyrkia. Jeg nærmest tvang mamma til å reise selv om jeg vet det var vanskelig for henne. Reisen var tross alt bestilt flere måneder i forveien. Inn i vår leiligheten flyttet nemlig svigermor og passet to unger som hadde sin siste uke på skolen, samt Kasper da som trengte sitt. Både hunden og barna er veldig glad i farmoren sin, så det var nok en uke de satte stor pris på. Nettopp fordi svigermor var så snill, kunne Robert være hos meg på sykehuset hele uka. Vi bodde på pasienthotellet og overnattet på samme hotellrom, mens svigermor fikset biffen hjemme. Når man kreftopereres i ung alder blir man naturlig nok både redd og får smerter. Derfor var det utrolig viktig for meg å ha Robert der. Han trøstet, passet på at vi fikk med oss informasjonen vi trengte, hentet mat til meg og kjørte barna til og fra hotellet sånn at de fikk besøke meg. Lillebror Emil kom og var sammen med han mens jeg ble operert slik at han skulle slippe å stå der alene om noe skjedde.

Ingenting av dette hadde vært mulig om ikke svigermor steppet inn og tok seg av alt hjemme.

Så kjære Solveig, tusen, tusen takk for at du er verdens snilleste svigermor og har vært uvurderlig for oss alle i en tøff tid. Ikke bare dette halve året, men faktisk helt siden jeg ble kjent med deg for 15 år siden. Da tok du i mot en 21 år gammel student som levde på Narvesen-pølser og Fjordland. Du gav meg hjemmelaget mat, lot meg få ta del i familielivet deres både på hjemme og på hytta. Og ikke minst fikk jeg gifte meg med sønnen din -min aller beste venn i livet! Du er i tillegg den fineste farmoren barna mine og Kasper kunne få.

I dag har du også bursdag

– gratulerer så mye!

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Å 💙
  Jeg ble rørt,jeg. For en svigermor 🙏🏻
  Gratulerer med dagen!

 2. Nydelig skrevet, og en nydelig svigermor! Gratuler henne masse fra meg, Louise!

 3. Turid Andresen

  Så vakkert og fortjent,skrevet om din kjære svigermor❤. Gratulerer svigermor,og god bedring til deg Louise💕

 4. Blir helt rørt her, og jeg tenker at det er akkurat sånn min svigermor er også 😍 Vi er heldige 😘

  Gratulerer med dagen til din svigermor 🎂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.