Min personlige gave til lillebror.

13151545_543913682477545_7106520932190639621_n

Lillebroren min har flyttet i hus, og jeg hadde så lyst til å gi han et kult dørskilt i bursdagsgave.

Bildet på skiltet ble tatt en spesiell dag i mai i fjor. Jeg vet at dette bildet betyr mye for broren min, så jeg kopierte det fra Facebook-siden hans i smug. Dette er et mobilbilde av ymse kvalitet, så det var ikke så mye jeg fikk redigert dessverre. Bildet ble så sendt til supre Vibeke i Vibi`s design som laget ferdig dette tøffe skiltet i skifer til han og barna hans. Det fikk et maskulint og rustikt preg – noe som passer perfekt til en mann!

Jeg syns det er skikkelig kult å finne på gaver med en god tanke bak. Derfor er jeg glad for at Vibeke hjelper meg med å realisere og designe mine små planer.

….og skiltet ble veldig godt mottatt!

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Det ble kjempefint.. Snill du er 🙂
    Nusie recently posted…En herlig utesøndagMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.