Min fineste lille Blossom!

b91

For 14 dagers siden fikk jeg denne søte pochetten i gave av Robert. Pochetten er egentlig fra høstkolleksjonen til Mulberry, men i moteverden må man ligge et halvår foran i tid 😉 Den er ikke stor med sine 18 cm x 11 cm (jmf. gifteringen min på toppen), men den rommer utrolig mye. Man kan velge to ulike stropper å bære den i; lang stropp som går crossover eller kort stropp rundt håndleddet. Fargen Taupe går jo til absolutt alt i garderoben min. Jeg har brukt den hver eneste dag siden jeg fikk den, og jeg tror dette er den fineste og mest praktiske Mulberry-tingen jeg eier (i tillegg till Bayswateren). Dette var den siste av denne fargen de hadde hos Mulberry i Akersgata, og de får dem trolig ikke inn igjen heller. Heldigvis kommer den i mange farger for de som kunne tenke seg en søt veske med plass til de viktigste tingene sine. Om man vil ha lik min, kan man selvfølgelig bestille den på nett HER

b92

 

Skjerfet så jeg på i fjor, men fikk ikke tak i det. I år var det ei som hadde kjøpt det til halv pris på Bicester Village, og som ville selge det via en facebook-gruppe med kjøp og salg av Mulberry-ting. Jeg var heldig å få det for en brøkdel av hva jeg hadde måttet betale for det i fjor. Skjerfet var helt ubrukt og i 100 % silke. Litt flaks skal man ha i livet!

Jeg blir aldri lei av Mulberry som merke, men dessverre stiger prisene der som hos andre motehus. Blossom-serien er heldigvis ikke så dyr som flere av de andre linjene Mulberry har, men det var en veldig fin gave Robert kjøpte til kona si 😉

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Du og veskene 😛 Hehe. Når starta du å samle på disse veskene? Du har stadig ei ny flott veske å vise fram =)
    jeg har aldri brydd meg om vesker, og har vel en eller to kanskje som jeg fikk for maaaange år siden!
    Monica BJ recently posted…SankthansfeiringMy Profile

    • Det har vært en lidenskap siden jeg var bitte liten. Har samlet vesker så lenge jeg kan huske. Selger de etter hvert da. Har bare go’bitene igjen!

  2. For en snill mann du har, Louise 😀 Kjempefin veske! Har kikket litt på den selv – den kommer jo i så mange fine farger.

    • Den er helt super, Karoline! Oxblood, Steal blue og sort er alle veldig fine. De har en hel vegg med de hengende på i butikken faktisk. Super praktisk sak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.