Min datters venninne veier flere hundre kg….

rp_ayla1-768x102413.jpg

Sanne har alltid elsket hester. Hun startet på ridekurs som 4-åring, og interessen for disse store dyrene har aldri sluppet taket i jentungen. Gleden var derfor stor da min gode venninne Ona kjøpte seg en vakker dame med fire lekre bein ved navn Ayla. Til og med jeg som syns hester er både skumle og altfor store, er rimelig imponert over hvor flott hun er.

Sanne har fått besøke henne i stallen en rekke ganger. Hver gang kan man skimte stjerner i øya på ungen!

Ayla er veldig snill, tålmodig og godt dressert. Det er viktig når man gir sitt barn lov til å sitte på et dyr full av muskler og som veier rundt 7-800 kg. Det var helt rått å se frøkna få denne store hesten til å gå fra trav via skritt og til å stoppe på egenhånd. Tenk at Ayla gidder å høre på et barn på 8 år liksom…. Vel dressert dame, spør du meg!

På ridebanen får frøkna god hjelp av Ona, og hun lærer masse av henne. Det er ikke bare Ayla som er tålmodig når Sanne skal lære. Ona er veldig flink til å lære bort. Hun forklarer alltid hvordan man skal stelle hesten på rett måte. Barn vil gjerne ha en nøye begrunnelse for ting, og det gir Ona på en utrolig tålmodig måte.

Tusen takk for besøket, Ona og Ayla 🙂

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.