Mentalt påfyll

2016-01-09 14.33.00
Hele forrige uke var jeg nesten totalt sengeliggende på grunn av dårlig ME-form, og det samme har jeg vært de to siste dagene. På lørdag hadde jeg imidlertid tre flotte timer ute av senga, og det er disse tre timene jeg vil fokusere på i dette innlegget. Jeg har lovet meg selv at denne bloggen skal inneholde mine positive opplevelser, så da velger jeg å fokusere på det.
Jeg var så heldig å få tilbringe noen timer med vakre Sandra – jenta dere ser på bildet over her. Jeg har aldri møtt Sandra i virkeligheten før, men vi deler samme interesse for vesker og tilbehør. Det var sånn vi kom i kontakt med hverandre. Hun bor på Hamar, og tok turen til Oslo denne lørdagen.

Først må jeg si at det var herlig å møte Sandra i levende live. Hun er ei positiv jente med masse god energi som smitter over på meg. Vi har samme humor og vi kan prate komfortabelt om alt. Ingenting er bedre enn å få nye venner!

2016-01-09 18.01.12

Det første vi gjorde, var å sjekke den nye Victoria`s Secret-butikken som befinner seg på Oslo City. Dette er en lekker butikk full av tilbehør i de fineste sukkertøy-farger. Det er ikke så mye undertøy å finne der, men du verden så mye annet lekkert. Jeg kjøpte en herlig lip balm som allerede har blitt en favoritt! Posen er så fin, at den nå står til pynt på hyllen min.

2016-01-09 16.29.58

Vi var også innom Mulberry og Marc by Marc Jacobs for å sjekke salget. Det eneste vi kjøpte der, var en ny impregneringsspray hos MbMJ. De har nemlig en suveren spray som jeg kan spraye min LV-vachetta med uten at den mørkner. Takket være denne sprayen har jeg ikke et eneste merke på veskens skinn.

2016-01-09 13.41.37

Selve målet for turen var Louis Vuitton.

Sandra kjøpte denne vakre Turenne MM-vesken, og det var et utrolig godt valg. Den sitter pent på, stroppen er lang nok og modellen er både klassisk og tøff. Selv så jeg plutselig en pochette jeg har vært ute etter i flere uker. Den er fra A/W høstkolleksjonen ved navn Evasion – utsolgt over hele verden. Plutselig hang den der i butikken, og jeg snappet den til meg på brøkdelen av et sekund. Jeg er ufattelig glad for å ha fått kloa i den, da den nå selges til over dobbel pris på ebay. Jeg samler på limited edit-produkter fra dette merket, og denne dagen var skjebnen på min side.

2016-01-09 16.59.18

Den matcher også den fine veskepynten jeg fikk av Robert før jul. Jaggu flaks at jeg hadde spart julegave-pengene fra far, mamma og bestefar 😉

2016-01-09 14.05.27

Vi fikk en utmerket service av Rodney på Louis Vuitton. Til og med en champagne-skål vi fikk muligheten til.

Etter shopping-runden, spiste vi en nydelig lunsj hos Mona Lisa.

Det var så godt å få oppleve disse tre timene i hyggelig service omgitt av vakre ting vi elsker!

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk til dette, og for at jeg fikk møte Sandra og ha det så hyggelig og gøy med henne. Dette lever jeg lenge på! Tusen takk, Sandra 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.