me&i: Summer Lane lanseres!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

rp_summerlane.jpg

Jeg har enda en lansering å tipse dere flotte lesere om. I morgen slipper nemlig me&i sin fantastiske Summer Lane kolleksjon. Dette er en limited edition kolleksjon som kun har noen få plagg i hver størrelse. Fra i morgen kan man altså sikre seg sine favoritter før de forsvinner i andre me&i-fans sine hender…

Vi fikk en flott pakke fra me&i i går, og i den pakken lå blant annet den deilige jakken dere ser på det midterste bildet fra Summer Lane. Myk og god jakke som passer alle. Jeg tilbringer jo mye tid inne, og da er det godt å ha på behagelig kosetøy. Jeg oppdaget i tillegg at den kunne brukes til den tøffe kjolen jeg også pakket opp i går. Dere skal få se flere nyheter fra dette herlige merket snart – hvor vi viser dere flere fargerike barneklær i super kvalitet.

På torsdag kommer det også 7-8 herlige damer hit til meg for å se, kjenne og prøve klærne. I etterkant av det, vil det komme et innlegg hvor dere får se hvordan det er å være me&i-vertinne 🙂

Ta en titt innom nettsiden og la deg inspirere av farger og glede!

louise

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. latteandlullabies

  De klærne så herlige ut 🙂
  Håper jeg får mulighet til å prøve ut Me&I en gang 🙂

  • Ja, de er super myke og gode 🙂 Særlig barneklærne er jeg veldig glad i. Jeg hadde ikke hørt om merket før jeg ble introdusert for det på Familieprats bloggevent faktisk.

 2. latteandlullabies

  De klærne så herlige ut 🙂
  Håper jeg får mulighet til å prøve ut Me&I en gang 🙂

  • Ja, de er super myke og gode 🙂 Særlig barneklærne er jeg veldig glad i. Jeg hadde ikke hørt om merket før jeg ble introdusert for det på Familieprats bloggevent faktisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.