me&i SS18: Freshe klær til en tøff mamma!

Reklame

Rett før jeg fikk cellegiftkur nr 3 (som skyldes mitt nesten 2 uker lange fravær fra bloggen), fortalte jeg dere om Gabriel sine favoritter fra me&i denne sesongen. De kan dere se HER

I dag skal dere få se to av mine egne favoritter.

Ofte så er det sånn at de plaggene jeg faller for på nettsiden ikke er de jeg ender opp med. Faktisk har det skjedd flere ganger at jeg har valgt stikk motsatt av det jeg først har tenkt.

Det skjedde denne gangen osgså!

Jeg valgte opprinnelig denne kjolen, og den er jo kjempe fin. Kan brukes til hverdags og til fest, og den blir garantert en av sesongens bestselgere. Så er det en gang sånn at jeg kun er 164 cm høy, og med kjole i str M så rakk kjolekanten meg til nedenfor kneskålene.

Jaja, tenkte jeg. Monica og Kristine får heller få æren av å vise frem denne. De er gravide begge to og jeg syns kjolen passet godt med kul inni.

Jeg valgte å flise til med knallrosa genser og dansende flamingoer!

Jeg blir så glad inni meg hver gang jeg tar på meg denne genseren. Jeg er jo en som normalt sett er litt redd farger, men nå tok jeg sjansen. Den heter flamingo sweat og er myk å god på kroppen.

Se de fine fargene!

Jeg trengte også noen behagelige bukser som jeg både kunne bruke til pent og til daglig. Gjerne med stretch fordi jeg liker det best. Jeg har nikkelallergi og reagerer ofte på knappen til vanlige jeans. Derfor er knappe og glidelåsfrie bukser å anbefale.

Når det gjaldt bukse så tok jeg en råsjanse. Jeg syns nemlig det er vanskelig å bestille bukser man aldri har prøvd. Jeg satset på størrelse M og disse favourite pants.

Medium var jaggu litt for store for meg, og jeg er normalt en 40-42 i bukser. Akkurat da var jeg nesten litt happy. Returer hos me&i går ganske raskt, og etter et par uker hadde jeg str S i handa. Dette er en bukse i tykkere stoff som er smale og som sitter godt til. De rekker meg godt opp på hofta og glir ikke ned i løpet av dagen. Jeg tror jeg har hatt på de buksene hver gang jeg har vært ute siden jeg fikk dem. Disse håper jeg kommer i flere farger for da står jeg først i køen!

Jeg har egentlig los på flere favoritter 

– og gleder meg til jeg blir frisk av brystkreften slik at jeg kan invitere folk på me&i-treff igjen.

 

For de av dere som kunne tenke dere en ekstra jobb så har jeg skrevet om en pågående kampanje HER

Kommentarer

3 Comments:

  1. Fine Louise! Du er så stilig i flamingogenseren =) Og etter anbefaling fra deg har jeg bestilt samme buksa =)
    Monica BJ recently posted…Ukessjef for Sjarmtroll! (giveaway)My Profile

  2. Den genseren er skikkelig fin! Fresh og kul til den tøffeste mammaen! Du kler den veldig godt Louise!

    Mange gode tanker og klemmer til deg!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Online legetime – praktisk for barnefamilier!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.