me&i SS17: Ny kolleksjon er ute og her er mine favoritter

//Reklame//

thumbnail_16296083_10154272886570036_478479300_n

Foto: Camilla Bratt  Make-up: Silje C. Pettersen (Mary Kay)  Hår: Malin Svea Klær: me&i

I dag slippes me&i sin SS17-kolleksjon, og jeg var blant de få som fikk æren av å se den før alle andre.

Forrige torsdag inviterte nemlig me&i sine bloggvenner til et fantastisk flott event på Quality Hotel Mastemyr. Der fikk vi først en gjennomgang av kolleksjonen, samt servering. Jeg har jo vært fan av me&i sine klær i mange år, men denne sesongens plagg fikk meg nesten til å falle av krakken jeg satt på – i ren glede.

Hver sesong finner jeg alltid plagg jeg vil ha, men kolleksjonen jeg fikk se og prøve denne sesongen traff meg rett i hjertet. Egentlig hadde jeg lyst til å kidnappe hele klesstativet og legge på sprang hjem til Oslo, men det hadde vært litt vel vågalt og svært lite passende, he he he.

Nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg liker akkurat SS17 så godt, og det skal dere få vite både via tekst og bilder. Denne sesongen er tonet litt ned på damefronten hva mønster og farger angår, men det betyr ikke at den har mistet sin karakteristiske me&i-stil. Klærne er preget av små finesser som bidrar til at plaggene ser flatterende ut på de aller fleste kropper. Små draperinger lagt inn ved hofteområdet kan brukes til å fremheve eller skjule partier på kroppen – alt etter hva man måtte ønske. I kolleksjonen finnes alt fra lekre kjoler til komfortable klær som passer i sofaen. Felles for dem alle er et godt snitt og en unik kvalitet.

Jeg vil gjerne vise dere mine favoritter fra årets kolleksjon.

Vi var så heldige å bli stylet og fotografert av profesjonelle folk på eventet. Disse damene klarte å lokke frem litt av mitt gamle “jeg”, og det var så gøy å føle seg skikkelig fin.

Jeg starter med mine favoritter fra damekolleksjonen:

thumbnail_16295264_10154272886575036_1253072694_n (1)

thumbnail_16244335_10154272886595036_1785965183_n (1)

 Dette er mitt favoritt antrekk!
Buksene minner om den populære fluid pants-buksen og passer både til hverdags og til fest, alt etter hvordan man velger å style tilbehøret. Disse er utrolig behagelige på og passer til alle. Jeg elsker luer og skjerf, og ved å la samme mønsteret gå igjen på tilbehøret, får man en flott helhet. Toppen med draperinger oppe ved skulderen gir en flatterende effekt.

Buksen finner du HER, toppen HER, lua HER og skjerfet HER.

Dette settet skal jeg kjøpe meg når jeg skal ha me&i-treff neste gang.

thumbnail_16244398_10154272886590036_2091874900_n

Her er “kose-antrekket” mitt.

Buksene er en vid variant som også kan brukes til pent. Bomber-jakken har jeg allerede bestilt, og den er super deilig å ha på. Fin til jeans også. Toppen har det karakteristiske me&i-mønsteret vi alle liker så godt.

Buksen finner du HER, topper HER og jakken HER.

x1

Verdens deiligste bomberjacket!

thumbnail__FCB4219

 Her har Monica stylet jakken med et par lekre jeans og en kul topp.

thumbnail__FCB4276

thumbnail__FCB4275

Det hender jeg også drar på fest eller i selskap, og da må jeg ha en kjole å pynte meg med. Valget fant på denne snertne saken her. Denne kan man ha knelang eller kort om man vil. Ønsker man en kortere variant, drar man den bare litt opp og det ekstra stoffet vil da gli inn i draperingene.

Kjolen finner du HER

Alle dameklær finner du ved å trykke HER

*

Barnekolleksjonen til SS17 byr på mange herlige trykk og farger i kjent me&i-stil. Mine favoritter får dere se her nå:

IMG_9212

Kjolen med hundetrykk og matchende genser kunne ikke passet mine barn bedre. Dette er min favoritt blant barneklærne. Disse er på vei til Sanne og Gabriel, og jeg tenker at dette er spot on både i snitt og trykk.

Kjolen finner du HER og genseren HER

IMG_9215

Denne tøffe bulldoggen tror jeg også faller i smak her hjemme.

Den finner du HER

IMG_9216

Både jenter og gutter er tøffe med dinosaurtrykk. Her er nok et sett søsken kan matche hverandre med.

Tunikaen finner du HER og t-skjorten HER

IMG_9214

Denne lille tunikaen er noe av det søteste jeg har sett. Retro og frottè er in hos barn da det både har kule trykk, sterke farger og er behagelig å ha på.

Den finner du HER

IMG_9217

Dette her må være verdens søteste body. Nydelige skyer med regnende hjerter til en søt, liten tass.

Bodyen finner du HER

Det jeg liker med me&i sine barneklær er at de vokser med barnet, og at alle plagg matcher hverandre fargemessig. Dette gir et utall muligheter til å skape fine antrekk for de små. Klærne kan også brukes av både gutter og jenter. Dessuten er de i slitesterkt OEKO-TEX-materiale, noe som gjør plaggene super behagelige mot kroppen.

Alle barneklær finner du ved å trykke HER

*

Lurer du på hvordan man kan handle me&i sin nye SS17-kolleksjon?

Man kan handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål. Det aller kuleste er dog å be familie og venner på et lite me&i-party/treff hvor du er vertinne. Da kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpstvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene 😉 Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Jeg gleder meg veldig til å ha treff nå til våren!

*

1

Til slutt må jeg få takke Lene, Helene og Maria i me&i Norge for en fantastisk hyggelig og flott gjennomført kveld. Tusen takk også til Camilla, Silje og Malin for at dere stylet og fotograferte oss så fint.

Bloggen knytter nye vennskap for meg, og jeg setter virkelig pris på å bli kjent med de andre bloggvennene me&i har samarbeid med.

Besøk de gjerne for de har flotte blogger aller tre:

Monicas liv 

Brassefrue

ALEXANDRA FLAA

NÅ, er det bare å besøke nettsiden til me&i og slå seg løs!!!

vinrod-underskrift2

Følg oss gjerne på Facebook:

Louises lille verden 

me&i international

Kommentarer

6 Comments:

 1. Himmel! Så mye fint! Jeg digget den buksen på favorittantrekket ditt! Den så utrolig lekker ut, samtidig som den så behagelig ut!
  Jeg har aldri kjøpt eller prøvd klærne derfra, men skal absolutt vurdere det.

  PS, du ser smashing ut!! En flott modell!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…1 supert triks for å fa barna til å spise middag! Som garantert funker!My Profile

  • Disse klærne er helt sinnsykt gode å ha på altså! Og du som har fire gutter kunne brukt de på alle fire etter tur, så god kvalitet er det 🙂

 2. Gurimalla så flott du er!!!

  Klærne satt virkelig godt, du strålte!

 3. Jeg DIGGET den løse buksen <3 Sånn vil jeg også ha <3 Den passer til kos hjemme, men ved å ha en kul topp så kan den brukes til pent også <3 Alltid ønsket meg en slik bukse som ligger "tungt".

  Ble småforelsket i den jeg <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…80 årMy Profile

  • Helt enig! Også er den behagelig å ha på:-) Livredd for at den skal bli utsolgt før jeg skal ha treff her i mars. Den ligner på fluid pants som både mamma og svigermor kjøpte sist, og som de bruker masse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.