me&i-nyhetsslipp: Create your own sunshine!

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

I dag er det første onsdag i mai, og det betyr nyhetsslipp hos me&i!

Jeg elsker virkelig årets kolleksjon altså. I dette nyhetsslippet kom det fargerike barneklær ala tunika til jente, samt shorts og matchende t-skjorte til gutt. Vi damer kan glede oss over en aqua-farget topp, shorts og jumpsuit.

Alle plaggene i nyhetsslippet kan dere se HER!

Min favoritt er selvfølgelig jumpsuiten. Den er både pen og sporty på samme tid. Tror den blir en sikker favoritt i sommer. Gabriel ville gjerne ha sporty sweatshorts, så den er på vei til han. Veldig greit med en shorts av god kvalitet som passer til alle t-skjortene hans. Jeg liker at den er litt lang på knærne slik at den tar litt av for sommerens kommende skrubbsår. Det skal bli en glede å fylle på garderoben med både shorts og jumpsuit.

Handler du for 1500 kr eller mer (uten frakt) så får du denne super kule jeansvesken helt gratis akkurat nå.

Åhh, den er så tøff altså. Syns det er så gøy at me&i kjører tilbud hvor man kan få med limited edition-produkter. Det er gøy å ha ting ikke alle har.

Lurer du på hvordan man booker treff? Eller vil du bli selger selv?

På et me&i-party/treff hvor du er vertinne, kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpetvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene ? Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Man kan også handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål.

Ønsker du å bli selger selv, anbefaler jeg å ta en titt HER. Verdens kuleste jobb hvor man bestemmer selv hvor mye man vil jobbe.

Kommentarer

3 Comments:

  1. Den jumpsuiten så veldig deilig ut!!!!!

    Er den så myk som jeg tror?
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…May the fourth be with youMy Profile

  2. Den junpsuiten vil jeg ha! Sinnsykt fin!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Finnes det egentlig «jente» og «gutte» leker???My Profile

  3. Nå skulle jeg ønske jeg var slank altså. DA skulle jeg klikket hjem den jumpsuiten med en gang <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.