me&i News 3: Let`s Celebrate

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

Årets siste nyhetsslipp fra me&i er her, og denne gangen ligger fokuset på mammaen som matcher sine barn, samt at den superkule flaggermusen ikke har forlatt oss riktig enda. Den har faktisk fått selskap av en søt, liten pingvin.

Vi går inn i et par party-måneder nå, og hjemme hos oss betyr det både Halloween-fest for barna, bursdagsfeiring for flere familiemedlemmer inkludert en rykende fersk 11-åring, julebord og julaften.

Det er jo en fordel å ha antrekket klart, og for de mange bursdagsselskapene føler jeg at klærne fra dette nyhetsslippet passer bra.

På hovedbildet ser dere mammaen i en ny type dots kjole ved navn shadowdots dress. De små herremennene hennes har på seg en striped long sleeve with collar.

Jentemammaen kan også matche sine døtre denne gangen. Her ser dere mammaens kjole bedre. Jentene har kjoler i samme stoff, og denne kjolemodellen heter shadowdots dance dress. Snittet til disse kjoletypene har vi sett hos me&i flere ganger tidligere, og det er ikke uten grunn. Jenter elsker å snurre rundt så skjørtet står ut, og skjørtet på denne kjolen er nesten rundklippet. Håper vi ser dette snittet i voksenkjolene snart også.

Flaggermusen dukker opp på vesten til småbarna denne gangen. Vest with bats eyes er så utrolig kul. Til jente finnes den søteste lille velourkjolen med pingvin på. Pinguin velour tunic med matchende knestrømper må jo være en drøm for små frøkner.

Til dere som har fått barn i 2017 har me&i en ekstra bra kanpanje gående akkurat nå. Ta en titt HER

 

Husk å booke et treff mens favorittene enda er på lager. Det kan du gjøre HER

 

 

 

 

Kommentarer

One Comment:

  1. Ønsker (nesten) at jentene var yngre….
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Ladagarasjen er funnet!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.