me&i News 2: Warm and Cosy

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

Det er første onsdag i ny måned igjen, og det betyr nytt nyhetsslipp hos me&i

Vi går nå fra å være sporty i september til å slappe av og kose oss i oktober. Dette slippet heter “Warm and Cosy”, og det er absolutt et begrep jeg kan identifisere meg med. Jeg er glad i høsten nettopp fordi jeg liker sofakroken. Dagene er korte, men kveldene er mørke og lange, og for meg er det en positiv ting. Roen senker seg i huset da – og jeg liker ro.

Jeg hadde jo et treff her for to dager siden, og da fikk jeg se klærne til akkurat dette slippet. Velouren har kommet for å bli, og damene kan glede seg over deilig poncho, lue, skjerf og spreke boots på beina.

Jeg syns disse plaggene lager en fin helhet. De matcher hverandre så godt i tillegg til å gi varme i den skarpe høstluften. Bootsene er kjempe tøffe med sitt litt grove uttrykk. De er i skinn slik at de vil holde seg i mange år om man tar vare på dem med impregnering og pleie. De har en tykk såle som hindrer kulden fra bakken i å trenge gjennom og opp i foten, samt en såle med gripespor for de som har tenkt seg ut på glatta.

Den ene serien for barn i dette nyhetsslippet, er preget av raketter, ufoer og planeter. Disse klærne er unisex og jeg syns de har lyktes veldig godt med å skape et mønster både gutter og jenter liker her. Trusene er tilbake denne sesongen, og det samme er den lange nattkjolen til jente. Pysjamasen har dobbel brettekant slik at den holder lenge. Den søte gutten på bildet får selskaper av tre smågutter i familien forresten. Så nemlig min svigermor svinse rundt med denne pysjen og et ordreskjema her på mandag 😉

Så kommer vi til serien som er min og Gabriels ultimate favoritt: flygende bats i helfigur!

Pinadø meg den kuleste serien jeg har sett fra me&i på lenge. Den tøffeste tunikaen med deilige myke leggings til. Også lillebror/søster i matchende body med bats på rumpa. Så herlig!

Gabriel og jeg har plukket ut våre favoritter denne gangen også. Gabriel måtte selvfølgelig ha noe med bats på:

Om min favoritt er den kuleste velourkjolen i oacean blue:

Jeg prøvde kjolen på treffet og den er sinnsykt fin i virkeligheten. Snittet på denne kjolen er så flatterende. Jeg har den i svart også.

Hele “Warm and Cosy”-serien kan dere se med egne øyne HER.

Husk å booke et treff mens favorittene enda er på lager. Det kan du gjøre HER.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge