me&i News 1: Sporty September!

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

 

Det er første onsdag i måneden og vi snakker nyhetsslipp, folkens!

Det er første gang jeg har sett me&i komme med en kolleksjon av treningsstøy.

Det passer jo faktisk veldig godt med en slik lansering nå i september, hvor veldig mange styrter til treningssenteret for å forbrenne sommerens grillmat.

Til barna har det også kommet matchende treningstøy som til dame, samt en tøff bukse, jakke og t-skjorte med baller på. Veldig mange barn starter på aktiviteter igjen nå etter ferien, og jeg tror vi får se mang et barn i me&i outfit på trening i høst.

 

 

Jeg skulle ønske jeg ikke var så syk av min ME når jeg ser dette bildet her. Trening gir overskudd, og nytt treningstøy vet vi gir litt ekstra motivasjon. Jeg digger fargene og stoffene, og syns det er ekstra flott at settet til jenta er i økologisk bomull.

Selv om jeg gjerne skulle vært frisk nok til å trene i det lekre lilla treningstøyet, er det ikke fritt for at jeg ble veldig glad da jeg så dette velour-settet. Mykt, behagelig og godt, og det passer perfekt for meg som ligger mye i sengen. Dette settet passer egentlig til alle damer det:

  Godt å krype inn i på mørke høstkvelder, deilig å ha utenpå treningstøyet på vei til senteret, og jeg skal vedde på at det passer godt i yoga-salen også. Dette er min favoritt!

 

 

Gabriel digger ballspill, og i høst skal han få ha dette settet på seg. Denne t-skjorten passer like godt til gutt som jente, og det gjør jammen buksen også. Perfekt om man har søsken som vil arve.

Hele Sporty September-kolleksjonen kan dere få se under ett brett HER

Trykk på linken og la dere inspirere!

*

Lurer du på hvordan man booker treff? Eller vil du bli selger selv?

På et me&i-party/treff hvor du er vertinne, kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpetvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene? Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Man kan også handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. Om du ikke kjenner en selger fra før, så ta en titt her. Om du allerede er tilknyttet en selger kan du finne personen her. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål.

Ønsker du å bli selger selv, anbefaler jeg å ta en titt her. Verdens kuleste jobb hvor man bestemmer selv hvor mye og når man vil jobbe.

 

 

Kommentarer

4 Comments:

  1. Jentene mine gjør det enkelt. De stjeler mitt. Nå har også jeg tatt meg i å bruke deres tøy rett som det er. Kanskje vi bare skal ha en stor garderobe?

    De har mange flotte klær!!!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Englekoppen er tilbakeMy Profile

  2. Så søte de matchende til mor og datter!
    Jeg har (alt for) mye treningstøy selv … som aldri blir brukt lenger… På tide med et spark bak nå! Men jeg luftet faktisk noen av yoga buksene mine i helgen for de er sååå deilige og behagelig å gå med.
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Elaine blir vekket, Bursdag x 4 (!!!) og bestefar er hjemme fra ferie !!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.