me&i: Glad mor!

//Reklame//

rp_mimmis11-768x1024.jpg

For en liten stund tilbake skrev jeg om de herlige barneklærne fra me&i som Sanne og Gabriel hadde fått. De bruker nå t-skjortene med ullgenser under fordi de ikke har tålmodighet til å vente på varmere vær 🙂 Det går greit for min del da kvaliteten på tøyet er så bra at det tåler mange vask og tørk i tørketrommelen. Jeg syns ofte at trykkene på barneklærne fra andre merker blir ødelagte ved bruk av tørketrommel, men på me&i-klærne sitter de som et skudd.

Det dryppet jaggu noen herlige overraskelser på “ho mor” her også. Jeg pleier ikke å være så flink til å velge kvalitet fremfor kvantitet når det kommer til mine egne klær, men jeg ser jo tydelig at det kan lønne seg i det lange løp. Jeg vokser kun i bredden, og ikke i lengden lenger 😉 Klærne jeg har på meg på bildene, er i behagelig bomull med litt stretch i. De er flatterende selv for min kropp, og de holder seg vask etter vask. Jeg føler meg faktisk ganske fin i de også 🙂

Buksen min heter “magic pants” og finnes HER. Denne buksen er min absolutte favorittbukse for tiden. Den har en vrangbord i midjen som gjør den utrolig behagelig å ha på. Den samme vrangborden finner man nederst ved beina – noe som gir den flere bruksmuligheter: “Dra den opp og buksa får litt puff, dra den ned og brett den dobbelt, så blir stilen en helt annen!” Formen holder seg, og man får hverken “knær” foran eller “hengerumpe” bak etter noen timers bruk. Håper den kommer i flere farger etterhvert.

Toppen min heter “adore top” og finnes HER. Denne toppen seilet fort opp som en favoritt blant bloggvennene til me&i. Det er ikke så rart for denne toppen passer til alle kroppsfasonger. Den har smale ¾ pingvin-ermer, fin halsringing, løs passform over brystet og magen, og er ettersittende over hofta. Stoffet er også veldig behagelig mot kroppen. Jeg har brukt denne både til hverdags og til pent.

Lua mi måtte jeg bare ha på! Den fikk jeg på et bloggevent i fjor, og jeg som alltid har hatet luer – er nå frelst!

mimmis2

Som dere ser, holder jeg en parfyme i handa mi. Den er også fra me&i nemlig. Jeg er svak for syrlige og rene dufter, og  Susan fra me&i er akkurat slik. Til og med Robert likte lukten av denne. Flasken er på 50 ml og er en eau de toilette.

mimmis3

Dersom dere vil sikre dere mine me&i-favoritter, så får dere oppskriften her:

Den vanligste er å handle på et me&i-treff hvor man enten er vertinne eller gjest. Jeg skal ha et slikt party nå den 26. mars, så kontakt meg gjerne om du har lyst til å komme :-) Slike treff har ingen kjøpeplikt, og vilkårene er fine. Les mer om dette HER

Man kan også handle direkte fra selger via nettsiden slik det er beskrevet HER

Man kan også bli selger selv faktisk. Det virker å være en trivelig jobb hvor man kan styre mye av arbeidsdagen sin selv. Jeg kunne tenke meg å bli selger selv når jeg blir frisk nok til det. Les mer om å bli selger HER

louise

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.