Me&i-favoritter!

//Reklame//

dsc03960

Fruen har pyntet seg i dag!

I dag har barna reist til svigers for overnatting. Robert og jeg har pyntet litt til jul og pakket inn julegaver, og nå skal vi straks på vennegjengens julebord.

Tenkte dette var en gylden anledning til å vise dere mine fine favoritter fra me&i som jeg fikk for noen uker siden. Har liksom spart de til litt finere anledninger. Kjolen brukte jeg på Sanne juleavslutning, og i dag skal jeg bruke buksedressen.

dsc03957

Jeg elsker denne buksedressen.

Stoffet er så mykt og behagelig å ha på. Dessuten syns jeg mønsteret er skikkelig kult. Tror dette er mitt deiligste og fineste plagg for tiden. Det er ikke alltid jeg føler for å gå i kjole, og da er buksedress et veldig godt alternativ. I kveld skal jeg bruke den med en lang cardigan til.

Lyst på maken?

Den heter rainbow jumpsuit og finnes HER

dsc03942

Kjolen min er i samme deilige bomullsstoff og i samme farger som buksedressen. Det er ikke alle som trives i sterke farger, og da er svart og blått en safe vei å gå. Fuglemønsteret er utrolig søtt forresten. Kjolen har også et avtagbart belte i livet som markerer midjen på en fin måte. Den rekker ned til knærne i lengde, noe jeg trives godt med.

dsc03946

Lyst på samme kjole som meg?

Den heter birds dress og finnes HER

Jeg har størrelse M i både kjole og bukse. Stoffet har litt stretch i seg, og klærne er true to size. Kvaliteten på klærne er super god, og derfor kan jeg regne med å ha mine favoritter lenge.

*

Nå er det faktisk 40% på mine favoritter og andre klær fra høstkolleksjonen om man handler direkte fra selger eller på treff. Ta gjerne en titt HER for å se hvilke go`biter du kan skaffe deg til redusert pris.

In it for the fun!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så fin du er, Louise! Jeg har skikkelig lysy på buksedress jeg og! Enig med deg at det er er godt alternativ når man kkke vil ha kjole! I like!
    Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…4 grunner til at årets julekort med nissedrakt utgikk i år!My Profile

  2. Elsker klærne fra Me&I! Har buksedressen selv, og er såå fornøyd =) Jeg opplever at klærne er større i størrelsen enn andre merker, men det er jo bare bra – føles jo godt å kunne gå ned en størrelse når man shopper 😛
    Monica BJ recently posted…Juletrepynting og jula synges innMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.