me&i: fargerikt og slitesterkt for aktive og glade barn!

//Reklame//

me&i1

Denne våren er jeg så heldig å få være en av me&i sine bloggvenner her i Norge.

Foretaket me&i ble startet i 2004 av to driftige svenske damer ved navn Susan Engvall og Helene Nyrell. De satser på behagelige klær i herlige farger og mønstre som blir produsert i Europa.
I dag omsetter foretaket for 200 millioner SEK og kler moteinteresserte i fem ulike land. Mer enn 850 selgere arbeider med å formidle varemerket og klærne til deg i ditt eget hjem.
To ganger i året lanserer me&i nye kolleksjoner, en kids og en women. Målet er at barneklærne skal være et naturlig førstevalg for foreldrene når de handler, og for barna når de skal kle på seg. Klærne til voksne skal være plagg du kan bruke hver dag, både til hverdags og til fest. Jeg vil si de har truffet utrolig bra med ideèn sin.

Jeg elsker disse fargerike, behagelige og slitersterke klærne de har både til barn og dame. Lua mi er en stor favoritt, og jeg har brukt den hver eneste gang jeg har vært ute i vinter. Nå har jeg også fått prøve dametøyet, og jeg må si at det har et flatterende snitt selv til min kropp. Jeg lager et innlegg om det senere for dette innlegget skal handle om det flotte barnetøyet.

Krabatene i heimen sliter enormt på klærne sine. Her går vaskemaskinen flere ganger pr. dag, og det sier seg selv at tøyet får gjennomgå. Da Gabriel tok den første genseren fra me&i i bruk, ble den straks en favoritt. Når ungen får en hang-ups, så skal jeg si det plagget får kjørt seg bra… Til min store forundring kan man nå 4 mnd etter ikke se at den er brukt engang!

me&i2

Gabriel på 4 1/2 år er super stolt av den nye t-skjorten sin. Han er over snittet glad i utrykningskjøretøy, og denne t-skjorten har en brannbil på forsiden og en politibil på baksiden. Kunne jo ikke bli bedre enn det! Problemet var at den nye kolleksjonen gikk rett hjem hos han, og han hadde store problemer med å velge hvilken han skulle ta. Han ville egentlig ha alle sammen, men jeg lovet at samlingen hans skulle utvides når jeg skal ha me&i-treff hjemme hos meg.

me&i3

Han valgte seg ut en myk og god shorts og en lue med racerbiler på også. Lua er i bruk hver dag, og han venter nå på sommeren for å kunne bruke shortsen mer. T-skjorten har han brukt flere dager alt med en ulltrøye under.

Gabriels antrekk:

Shorts with stripes red (artikkelnr. 151309) finnes HER

Racing hat 2 greymel (artikkelnnr. 151503) finnes HER

Wheels back & front lime (artikkelnr. 151107) finnes HER

Gabriels klær er i 110/116.

me&i4

Sanne på 8 1/2 år er veldig opptatt av å se tøff ut. Hun liker ikke klær som sitter til kroppen, og nekter å gå i kjole. Jeg håpet i det lengste på at hun skulle velge en kjole så vi kunne matche hverandre, men den gang ei. Hun tok disse tøffe og myke buksene til leggen i olastoff, og var svært fornøyd med valget sitt. Den gule t-skjorten var også selvvalgt, og jeg er lykkelig for at hun valgte noe som i hvertfall var litt jentete.

Sannes antrekk:

Puffy jeans knickers (artikkelnr. 151304) finnes HER

Boatneck with tattoo light yellow (artikkelnr. 151114) finnes HER

Sannes klær er i str 146/152.

Det finnes flere ulike måter å skaffe seg klærne på. Den vanligste er å handle på et me&i-treff hvor man enten er vertinne eller gjest. Jeg skal ha et slikt party nå den 26. mars, så kontakt meg gjerne om du har lyst til å komme :-) Slike treff har ingen kjøpeplikt, og vilkårene er fine. Les mer om dette HER

Man kan også handle direkte fra selger via nettsiden slik det er beskrevet HER

Man kan også bli selger selv faktisk. Det virker å være en trivelig jobb hvor man kan styre mye av arbeidsdagen sin selv. Jeg kunne tenke meg å bli selger selv når jeg blir frisk nok til det. Les mer om å bli selger HER

TA EN TUR INNOM  NETTSIDEN OG KOS DERE, FOLKENS!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge