me&i aw17: Kolleksjonen er sluppet -se smakebiter her!

//Reklame//

 

Endelig har det nye kolleksjonen fra me&i kommet!

Jeg fikk jo både se og prøve kolleksjonen i helgen (se her), og den er knallbra!

Jeg vil trekke frem dameklærne i dette innlegget fordi jeg elsker høst/vinter farger, og fordi dette er den kolleksjonen av dameklær jeg har likt best hittil. Det er så lett for oss mammaer å ha fokus på barnetøyet. Man glemmer fort seg selv, og det er som oftest stativet med barnetøy folk først griper tak i på me&i-treffene. Derfor viser jeg frem dameklærne nå for å inspirere dere litt. Jeg lover å vise mere barneklær i et senere innlegg.

Vår kjære fotograf ble dessverre syk så derfor tok vi litt bilder av hverandre. Jeg har valgt ut ett antrekk for hver av oss fem bloggerne som var med. Under bildene har jeg linket til de aktuelle plaggene. Trykker dere på navnet over bildet, vil dere komme til den aktuelle bloggeren. Det kan være lurt for der kan dere lese om enda mer me&i 🙂

 

ALEXANDRA

cropped melange pants her * tie blouse her

 

CHRISTINA

dots everyday dress her

 

MONICA

boatneck with stripes her * city skirt her * favourite pants her

 

KRISTINE

roses top her * second skin jeans her * multi checked cardigan her

 

LOUISE

striped perfect dress her

 

Hele den nye kolleksjonen kan dere ta en titt på her!

Nå har det seg sånn at jeg har spart på bilder av mine to ultrasuperduperflotte-favoritter. Det finnes to plagg i denne kolleksjonen som jeg virkelig elsker. Den ene er snart på vei i posten mens den andre skal jeg kjøpe meg på me&i-treffet jeg skal ha her. Disse får dere se bilder av senere.

*

Lurer du på hvordan man booker treff? Eller vil du bli selger selv?

På et me&i-party/treff hvor du er vertinne, kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpetvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene? Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Man kan også handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. Om du ikke kjenner en selger fra før, så ta en titt her. Om du allerede er tilknyttet en selger kan du finne personen her. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål.

Ønsker du å bli selger selv, anbefaler jeg å ta en titt her. Verdens kuleste jobb hvor man bestemmer selv hvor mye og når man vil jobbe.

 

Håper dere ble inspirert til å gjøre som meg

– book treff i dag!

 

 

Kommentarer

One Comment:

  1. Flotte deg =) Veldig fint innlegg =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.