me&i aw17: Hva skjer når en gjeng bloggere entrer catwalken for første gang…

//Reklame//

 

Jeg har hatt det fineste døgnet man kan tenke seg!

Om bare to dager slipper me&i høstkolleksjonen sin, og jeg har fått være med på kick off. På fredag sjekket jeg og de andre bloggvennene til me&i inn på hotell for et døgn fullt av inspirasjon, samhold og glede.

Vi startet fredagen med en flott presentasjon fra Jenny og Anna om hvordan me&i sine kolleksjoner blir til. Jenny er grafisk designer og ansvarlig for barnekolleksjonene. Vi fikk se bilder fra produksjonslokalene i Portugal og Tyrkia, vi fikk høre om hvor de henter inspirasjonen sin fra, og vi lærte om materialene og deres egenskaper som me&i benytter. Anna er direktør i me&i, og hun fortalte sin historie om veien fra småbarnsmamma til toppsjef.

Det var en utrolig inspirerende presentasjon fra to damer med en kunnskap og en personlig varme man skal lete lenger etter. Jeg er stor fan av hele me&i-konseptet generelt. De lager klær til damer i sin beste alder med en passform, en kvalitet og et fargespekter man ikke finner andre steder. Barneklærne appellerer til enhver liten pode som elsker småkryp og kjøretøy, via den lille prinsessen som digger kjolen man kan svinge seg rundt i, til babyen som liker å rulle fra rygg til mage i myk velour.

Klærne prøver og handler man i ro og mak på et me&i-treff hvor selgeren kommer hjem til deg og dine venninner. Les mer om å være vertinne HER. Som selger kan du styre jobbyen din selv. Ja, jeg kaller det en “jobby”. En blanding av jobb og hobby 🙂 Les mer om å være selger HER.

Kvelden avsluttet vi med en nydelig middag og gode samtaler. Vi bloggvennene setter alltid stor pris på me&i sine eventer. Man føler seg så godt mottatt, og vi jentene har det så koselig i lag.

Dagen etter var det opp tidlig for å sette seg i sminkestolen. Etter en nydelig sminke, bar det videre til frisøren. Dette gikk på løpende bånd frem til kl 12.00 hvor vi fikk selskap av noen av våre barn før moteshowet braket løs. Vi skulle nemlig gå på catwalken med den nyeste kolleksjonen for alle første gang. I salen satt en haug forventningsfulle selgere og heiet oss frem.

Dette var en kjempe morsom opplevelse for alle sammen. Vi hadde en takknemlig gjeng tilskuere som bidro til å trygge både store og små.

Her kommer et knippe bilder fra oss alle som ble tatt av Jenny under showet. Lyssettingen på bildene ble det så som så med, men dere får et inntrykk av hvordan vi klarte oss og hvordan den nye kolleksjonen ble vist frem. Både Sanne, Gabriel og jeg gikk på catwalken.

Jeg digger situasjonsbilder, og er har dere mange av dem:

Hele moteshowet gikk veldig fort, men så morsomt det var. Gabriel lurte seg med en ekstra gang med en genser han så gjerne ville vise frem. Han syns det var storveis. Sanne var ikke helt i form og måtte besøke legevakten på kvelden, men hun stilte opp i tide og gjorde sin del allikevel.

Etter showet avsluttet vi med en nydelig lunsj.

Om to dager lanseres kolleksjonen, og da vil det komme et innlegg hvor vi viser dere deler av kolleksjonen og linker til de aktuelle plaggene.

Til sist

Tusen takk, Karen og Lene, for at dere gir oss muligheten til å fronte me&i. For at dere gav oss utfordringen med å vise den frem på catwalken som ingen av oss hadde gått på før. Og takk for et strålende kick off!

*

Tusen takk til Jenny og Anna for en flott presentasjon preget av inspirasjon, stolthet og varme.

*

Tusen takk til Line (sminke) og Karoline (frisør) som gjorde meg så fin.

*

Tusen takk til selgerne som heiet oss frem og gjorde det hele til en morsom opplevelse.

*

Tusen takk til Monica, Christina, Kristine og Alexandra som det alltid er en glede å møte.

*

En ekstra takk til min romvenninne Monica som tok flotte bilder av meg, og som kom med nydelige makroner på hotellrommet.

*

Tusen takk til me&i for nok en strålende kolleksjon!

Nå braker det snart løs

–  følg med om to dager!!!

 

 

Kommentarer

5 Comments:

  1. Masse flotte bilder ⭐️⭐️ catwalken kler deg, Louise!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…En dag som alltid kommer som julaften på kjerringa, er PLANDAG …My Profile

  2. Du var sååå stilig =) Fine deg =) Det var en kjempeflott weekend =)
    Monica BJ recently posted…Høstkolleksjonen er sluppet!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.