me&i på stativ

Reklame

Jeg har mast lenge på Robert for å få et sånt klesstativ inne på soverommet.

Vi hadde en tv på en større tv-benk der inne som vi valgte å gi til Gabriel. Jeg sliter jo med lyd og lys, og det er viktig for meg at hvileplassen har ro.

Robert hentet stativet på Ikea, Sanne skrudde det sammen, Gabriel hang opp klærne og jeg sorterte. Nå står stativet fint i nisjen sin på soverommet. På hver sin kleshenger befinner det seg ett plagg fra min favoritt me&i.

Som bloggevenn for me&i og storfan av klærne, har jeg nå en fin samling klær. Det hele startet med sommerfugl-lua på bildet over. Så myk og god. Ikke utvidet den seg, ikke ble den blass og ikke ble jeg lei den. Nå har jeg fire luer, men sommerfuglen er fortsatt min favoritt.

AW17-sesongen er snart på hell, og jeg kan se tilbake på en høst full av fine overraskelser. På bildet over ser dere mitt mest brukte hverdagsantrekk fra denne sesongen. Jeg elsker disse buksene og håper de kommer neste sesong også.

Jeg går nesten utelukkende i klær fra me&i, og det er ikke uten grunn. Mykt oeko-tex materialet som er god mot min sensitive hud, passende snitt for min kropp og farger og mønstre jeg liker, gjør at disse klærne foretrekkes foran andre merker. En del klær får jeg av me&i i kraft av å være deres bloggevenn, men jeg kjøper også en del ved siden av. Jeg har to barn som digger klærne like mye som meg, så det er alltid fest i stua når en ny pakke kommer.

Jeg er stadig innom å snoker på nettsiden for å se om det har kommet en ny kampanje eller nye varer. I dag så jeg det var en kampanje som heter “Let`s Celebrate Christmas” hvor man for opptil 25% avslag om man kjøper begge plaggene i et sett. Ta en titt HER. Tror jeg skal vurdere å legge inn en bestilling der i løpet av kvelden. Det er tross alt alltid gøy å spare penger, og man finner jammen yndlingssettet mitt der også.

Jeg er klar som et egg for neste sesong,

og jeg håper dere vil følge denne fine bloggevennen videre når SS18 lanseres etter jul!

 

Kommentarer

10 Comments:

 1. Jeg har aldri hatt noen klær fra me & I, verken til meg eller noen andre i husstanden. De ser fine ut, – og jeg vil tro jeg ville trives i de. Husker jeg likte retrotrykket de hadde da pjokken var liten, men somlet meg ikke til å skaffe noen plagg.
  Nann Karin recently posted…Julegavetips fra meg til degMy Profile

 2. Livet er for kort for dårlig vin og ubehagelige klær!

  Glad du har funnet noe som passet din hus.

  Svar om du vil, men er det ME relatert?
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Tips til vinterskoMy Profile

 3. Har vi klesstativ overalt! Plutselig vari ikke garderoben stor nok 😂
  Geniale!

  Jeg har heller ikke klær herfra, men de ser jo fine ut! Og vet om flere som er glad i de!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…It’s all in the details ! (Julekort)My Profile

 4. Jeg har noen t-skjorter fra me&i til barna. De har så godt stoff! Den brune buksa så skikkelig digg ut! Skjønner godt at du har brukt den mye. Den er jo både stilig OG sikkert helt fantastisk å ha på seg!
  Linda C. Hagen recently posted…NY SKATT I HUSMy Profile

 5. Jeg har også drømt om et sånt klesstativ. Men jeg har endelig fått inn tv på soverommet og ofrer det ikke. Jeg gleder meg til guttene kan sove på sitt eget rom og jeg får tv-kvelden min tilbake når alle andre i huset sover.

  Me&I har jeg faktisk ofte tenkt på at jeg gjerne skal prøve litt av. Meeeen har ikke kommet så langt enda faktisk. Men kanskje jeg skal prøve noe nå? Jeg tror jeg trenger en sånn lue… den så god ut.
  Katinka recently posted…Hei fra sengenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.