MAM Learn To Brush Set (giveaway)

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//


mam

I samarbeid med MAM har jeg fått lov å ta en titt på deres Learn To Brush Set.

Dette er rett og slett et totrinns treningsprogram i munnstell for babyer/barn (6 mnd +). Settet består av to tannbørster som skal legge til rette for at barnet lærer å pusse tennene på rett måte.

5fbf33213460ab2aa0262822420d70a49b74b6b1

Det første trinnet, er å bruke den lange tannbørsten. Her skal barnet holde innerst og den voksne ytterst. Ved å børste sammen vil barnet kunne kjenne på hvordan pussebevegelsene skal være. Denne børsten har i tillegg et safety shield som forhindrer at barnet stikker børsten for langt ned i svelget.

I det andre trinnet kan barnet få holde den korte børsten selv. Her kan de utføre bevegelsen på egenhånd og imitere foreldre sine når de pusser tennene:-)

Begge børstene er BPA frie og har ergnomisk formede håndtak.

Jeg har ingen så små barn i familien her, så jeg hyret inn lille Ingvild på 2 år og moren hennes som testpanel.

Jeg vet ikke helt hva det var som fenget 2 -åringen, men hun nappet visst til seg pakningen, løp ut på badet og stakk begge børstene i munnen 🙂 Det var tydelig at både farge og form gjorde tannbørstene spennende.

Vi vet jo at det er viktig å pusse fra den første tannen dukker opp, og jeg har stor tro på at motivasjon i form av morsomme produkter og farger har mye å si. Ingvild var veldig nysgjerrig på børstene fra første stund, og hver morgen og kveld løp hun ut på badet og fant de frem. Disse finnes i fargene rosa og blå, og jeg håper de kommer i flere farger med tiden også.

Det var kanskje ikke like lett å få henne til å utføre treningen trinnvis, men det tror jeg er fordi hun allerede er 2 år og vandt til å bruke tannbørste.

Entusiasmen hennes og gleden over de finne tannbørstene, var det i allefall ingenting å si på:-)

En pakning med Learn To Brush Set koster 99 kr, og fåes kjøpt i dagligvarebutikker. Det finnes helt klart billigere tannbørster å få kjøpt, men her får man et godt og trygt produkt fra et kjent merke tilpasset barnets alder. Man skal også huske på at det er to tannbørster i hver pakke.

 

Har dere lyst til å prøve tannbørstene på barna deres? 

I samarbeid med MAM, gir jeg bort en pakke med Learn To Brush Set til fire av dere lesere som vil være med på konkurransen. Jeg trekker ut to i farge blå og to i farge rosa. 

For å være med må dere:

1. Invitere noen av deres venner til å like facebook-siden min HER

2. Like eller dele innlegget på Facebook

3. Legge igjen en kommentar så jeg vet at dere er med

Vinnerne trekkes torsdag 11/9-14 via random.org.

Lykke til!!!

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.