Lyst på nye solbriller?

//Reklame//

headerhjerte2

Jeg har akkurat kommet hjem fra Kanariøyene, og med meg i kofferten fulgte mine trofaste Polaroid-briller fra Sunglasses Shop.

Jeg har brukt disse nesten hver eneste dag fra jeg fikk de i fjor vår. De sitter som et skudd, har nydelige glass og er lekre å se på. Jeg har hatt mange solbriller gjennom tidene, men ingen så gode som disse. Jeg vurderer nå å skaffe meg et reservepar slik at jeg kan ha de her hjemme dersom noe skulle skje med de jeg bruker til vanlig. Min fulle anmeldelse av solbrillene mine, kan dere lese HER.

“I over ti år har Sunglasses Shop holdt folk verden over oppdatert på solbriller fra de største navnene innen sports-, mote- og designersolbriller. Merker du kan velge mellom inkluderer Ray-Ban, Oakley, Chanel og Dior. Sunglasses Shop har over 100 andre merker, og alle får du med gratis frakt og 365 dagers åpent kjøp.”

Jeg er storfornøyd med med Sunglasses Shop som nettbutikk. Kundeservicen er faktisk den beste jeg har møtt på i bransjen, og produktene ble raskt levert. De tilbyr altså et helt års åpent kjøp på brillene – super service i mine øyne! Det er et hav av merker og modeller å velge mellom, og det er garantert noe for enhver smak. Kundeservicen er norsk og man betaler ingen moms eller toll ekstra.

Brillene mine kan dere kjøpe tilsvarende av HER, eller med lilla polariserte glass HER.

I samarbeid med Sunglasses Shop gir jeg dere en tilbudskode dere kan bruke i nettbutikken som gir dere 12 % avslag på alle solbrillene som finnes der. Koden er gyldig til 2/8-15.

Koden er som følger:

LOUISES12

Happy solbrille-shopping!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge