Lyspunkt på tung dag!

as1

På Aure bor min tante Astrid!

Astrid er hverken min egentlige tante eller særlig “tantete” av seg. Tvert i mot! Hun tøff i klesveien og rene fjellgeita ute i skog og mark. Dessuten er hun like glad i vesker og skjerf som meg, og det var nettopp denne interessen som førte oss sammen.

Vi har begge vårt og stri med, men det føles alltid greiere når man kan dele problemene. Jeg er ofte for syk til å gå ut av døra og møte mine venner, men tante Astrid er nesten alltid tilgjengelig på chatten. På den måten føler jeg meg ikke ensom her jeg ligger på soverommet. Ensomhet er farlig for mennesker faktisk, og jeg er glad jeg ikke lider av det.

I dag har Sanne skoleavslutning. Mens hun opptrer foran foreldre og søsken på skolen, finnes ikke en av de viktigste personene i hennes liv tilstede for å se på. Mammaen hennes ligger i senga på soverommet for syk til å komme…

Tante Astrid har sendt et nydelig duftlys med vakker tekst på. Jeg brenner det lyset nå mens jeg sender mange gode tanker til lillejenta som opptrer. Det blir ikke helt det samme som å være tilstede, men det blir min måte å være tilstede på….i tankene.

as2

Tusen takk, tante Astrid!

Bøkene, lyset og det nydelige kortet lyste opp dagen min!

louise-300x113

2 Comments:

  1. Huff! Det er nok slitsomt å ha det sånn, samtidig tror jeg også barn forstår mye.
    Jeg mener selv at det er riktigere å hvile og få energi til å faktisk fungere i hverdagen enn å alltid få med seg de spesielle tingene. Derfor er jeg veldig glad for at barna mine har besteforeldre eller annen familie som har lyst å være med oss eller dem innimellom når jeg ikke er bra.
    Anita Husevåg recently posted…Utstyr til babyenMy Profile

    • Det er sant som du sier, Anita! Men jeg vet hun blir veldig lei seg om ikke jeg er med, og det forsterker det veldig. Godt det kommer flere muligheter 🙂 Tenk at du ikke har født enda. Jeg som tippet før termin på konkurransen din 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge