Lykkelig som liten: Leppebalsam! (giveaway)

//Reklame//

I dag vil jeg gjerne få tipse dere om en nyhet fra Lykkelig som liten!

Jeg har ventet på denne nyheten lenge, da jeg har brukt ammesalven til dette formålet i flere år. Ammesalven reddet ikke bare min ammeperiode med Gabriel, men den har også reddet utallige perioder med sprukne og såre lepper de siste 7 årene.

Endelig har det kommet en ren leppebalsam fra mitt favorittmerke, og jeg har fått gleden av å teste den ut. Produktene til Lykkelig som liten er alle økologiske og legeutviklet. Vi lever i et samfunn spekket med parabener, kortison og miljøbelastende stoffer. Og da blir man jo ekstra glad når det kommer trygge produkter på markedet som kan brukes på huden til både små og store.

 Dette er altså en 100% økologisk leppebalsam som forebygger tørre, såre og sprukne lepper. Den består utelukkende av økologiske ingredienser som motvirker tørr hud, og tilfører fukt og næring til såre lepper.

Inneholder: sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks.

Jeg elsker både konsistensen og lukten på denne balsamen. Den inneholder de samme hovedingrediensene som ammesalven, men virker å ha enda mere sheasmør i seg. I hvertfall kjennes det sånn ut på leppene. Selv om den ikke er preget av en spesielt sterk lukt, så aner jeg duften av ringblomst. Leppene mine blir myke og fine, og jeg liker også godt den søte krukken balsamen kommer i. Dette ble en sikker vinner hos meg!

Leppebalsamen til kun 149 kr (fraktfritt) finner du HER.

*

Har du lyst til å vinne en slik leppebalsam fra Lykkelig som liten?

Legg igjen en kommentar under dette innlegget om hvorfor akkurat DU har lyst til å teste ut denne herlige leppebalsamen. Jeg trekker en tilfeldig vinner søndag 28. mai kl 20.oo, og publiserer vinneren på bloggens facebook side. Vinneren kontaktes også på mail.

Lykke til!

Kommentarer

11 Comments:

 1. Kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve, mye tørre lepper ute i vind og vær!

 2. Har veldig tørre lepper, mye pga ventilasjonsanlegget på jobben så må alltid ha god leppepomade. Hadde vært veldig ålreit å prøve denne

 3. Kristine Selander

  Jeg blir fort tørr på leppene og de sprekker lett. Jeg ammer også, og i mangel på noe bedre har jeg flere ganger smurt brystvortesalve Lanolin på leppene. Jeg vil gjerne erstatte den med en ordentlig leppebalsam, som helt sikkert er mye bedre! 😊

 4. Jeg er avheging av lypsyl (den som kjøpes i Sverige, for den er myyye smoothere enn den i nOrge) – bruker ca en i uken! Men jo mer jeg bruker, jo mer avngehig blir jeg.
  Jeg vil gjerne prøve denne ⭐️
  FruBever Linn recently posted…Slik får du sommerklare føtter på 1 time!My Profile

 5. Jeg er kronisk leppesmører, og har vært det i mange år da jeg spiller i korps og saxofonflisa rett og slett tar til seg fuktigheten fra leppene. Jeg har brukt flere av produktene fra Lykkelig som liten til ungene, og kunne godt tenke meg å prøve dennne =)

 6. Fordi jeg vil finne ut om noe er bedre enn Purelan (som også er for såre brystvorter og har vært min faste følgesvenn siden jeg var gravid med Ida, altså 14 år).

  Purelan lukter HØGG. 😉
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…AnbefalingMy Profile

 7. Alltid interessant å prøve en ny leppekrem, har enda ikke funnet noen favoritt, kanskje er det denne? 🙂

 8. denne høres intressent ut, prøver gjerne =)

 9. Den har jeg hørt mye bra om og prøver den gjerne 🙂

 10. Vil veldig gjerne teste denne! Av to grunner: jeg har for tiden fokus på å leve mer grønt og rent i hverdagen og nr2: Min sønn går for tiden på noen medisiner som gjør at huden og spesielt leppene hans blir veldig tørre, så han hadde trengt en god leppebalsam 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.