Lykkelig som liten: For blide fjes i vær og vind!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//


barnehagekrem

Alle som har barnehagebarn vet at den sarte barnehuden påvirkes av temperaturen og været ute.

På denne tiden av året blir Gabriels hud veldig tørr. Han har alltid hatt tendenser til atopisk eksem både på hendene og i ansiktet, og nå har vi fått prøve Lykkelig som liten sin Barnehagekrem for å se om dette kan hjelpe på problemet. Jeg har brukt produktene deres til Gabriel fra han var nyfødt. For meg som mor og som sykepleier, er det viktig med naturlige og økologiske hudpleieprodukter til de minste barna – og Lykkelig som liten oppfyller disse kravene på en utmerket måte.  Produktene er utviklet av leger og produsert av nonnene på Tautra. De er altså laget av smarte hoder og produsert med kjærlige hender 🙂

Barnehagekremen er en veldig god kuldekrem. Den er fet og gir god beskyttelse, og den inneholder en liten mengde vann. Den søte metallboksen på 50 ml er stappet med naturlige ingredienser som viker godt på barnehud. Både aloe vera og ringblomst er kjent for sine helende egenskaper, og mandarinolje sies å forebygge blodsprengninger i huden som kan oppstå ved kulde. Økologisk kaldpresset hampolje, tistelolje og lanolin er tilsatt for å gi huden best mulig beskyttelse. Ingen parabener, ingen hormonhermere, ingen kunstige duft-, farge- eller konserveringsstoffer.

Gabriel har vært og hentet boksen flere ganger siden vi fikk den i posten for noen dager siden. Designet appellerer nok til 4-åringen med sin spreke rødfarge, søte blomster og en anvendelig størrelse for små barnefingre. Vi begynte å smøre kinnene og hendene hans i går. Det skal vi fortsette med hver morgen før han går i barnhagen. Hendene hans er så tørre og rue at de kjennes ut som en arbeidsnevene til en gammel mann.

Så hva synes 4-åringen om kremen:

“- Åhhh, kjenn på den gode lukta og se den fine lysegule fargen a, mamma!”

Når poden er fornøyd – er mor fornøyd!

Barnehagekremen kan dere kjøpe HER for 219 kr. Den er drøy i bruk og holder i 6 mnd fra åpningsdato.

products-doktorsalve

Det neste jeg må teste ut er Doktorsalven deres. Det er en universalsalve for voksne som skal være effektiv mot eksem, tørr og sår hud, sprukne hæler, brannsår, sprekker og sår analt, kulde og vinn, tørre lepper, liggesår og psoriasis. Den er parabenfri og inneholder ikke kortison. Produksjonen foregår på Tautra Mariakloster av dyktige nonner etter en hemmelig oppskrift som bare legene og nonne kjenner til.

Jeg kjenner sykepleierhjerte banke av spenning og glede over den salven der…

louise-300x113

Lyst til å lese flere innlegg om produkter fra Lykkelig som liten? Du finner de HER og HER.

Lik Lykkelig som liten på Facebook HER

Kommentarer

4 Comments:

  1. Så flott salve! Har ikke prøvd den selv, men den ser absolutt ut som noe vi trenger å teste ja 😀

    • Jeg ble veldig positivt overrasket, Anita. Har prøvd ulike kuldekremer fra apoteket, men de har vært så fete i konsistensen. Dessuten lukter den så godt!

  2. Så flott salve! Har ikke prøvd den selv, men den ser absolutt ut som noe vi trenger å teste ja 😀

    • Jeg ble veldig positivt overrasket, Anita. Har prøvd ulike kuldekremer fra apoteket, men de har vært så fete i konsistensen. Dessuten lukter den så godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.