Lykkelig som liten – ammesalve (giveaway)

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//


561513_10151124253146161_2081507433_n

Bilder lånt av Lykkelig som liten

Det er ingen hemmelighet at jeg har en stor forkjærlighet for produktene fra Lykkelig som liten. Denne kjærligheten bunner i min personlige erfaring i bruken av disse da Gabriel var baby.

Jeg gjorde nemlig et tappert forsøk på å amme Sanne da hun var nyfødt. Ammingen min holdt i nøyaktig 5 uker. Disse 5 ukene ser jeg tilbake på som et rent ammehelvete. Blødende brystvorter med sopp og bakterier ble en del av hverdagen. Selv ikke de erfarne ammeveilederne på Rikshospitalets ammepol. hadde flere råd til slutt. Sanne ble et flaskebarn!

Da Gabriel kom, var han glupsk som fy. Han spiste hele tiden, og denne gangen var jeg forberedt. Jeg hadde nemlig lest om den effektive og trygge ammesalven fra Lykkelig som liten. Salven smurte jeg på fra det sekunden de små gommene hang seg fast i puppen. Jeg hadde den alltid med og smurte flere ganger om dagen. Ammingen gikk som en drøm, og brystvortene var uten skorper og sår. Den lille krukken var svært drøy i bruk, tror jeg bare trengte en krukke under hele ammingen.

Etter dette har jeg ofte gitt ammesalver i mammagave til mine venninner. Responsen har vært utelukkende positiv. Ikke bare er produktet er godt i seg selv, men designet på krukken er utrolig lekkert. Den funker godt som leppebalsam også, så denne kan fint deles av både mor og barn.

Så hva inneholder den egentlig? Jo, pleiende og legende fettstoffer, som legger seg som en beskyttende hinne over det såre området. Alle ingrediensene er av fødemiddelkvalitet, det vil si at alle innholdsstoffene i salven kan spises.  Ingrediensene er sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks. Kun naturlige produkter altså.

rp_image1.jpg

Lykkelig som liten har mange gode produkter til voksne, barn og baby. Jeg brukte babyoljen og barnesalven til Gabriel, i tillegg til den nevnte ammesalven. De tre produktene stod som en liten bukett til pynt på stellbordet.

Jeg er så heldig å ha Lykkelig som liten som samarbeidspartner. Jeg kan trygt anbefale dere produktene, da de er utviklet av leger med god erfaring innen fødselsomsorg. Dessuten er de produsert med kjærlige hender av nonner ved Tautraklosteret. Ta gjerne en titt på nettsiden deres HER. De har både nettbutikk og forhandlerliste dere kan se på inne på nettsiden. Lik de gjerne på Facebook også for å se nyheter og lese kunders erfaringer HER

lykkelig

 

I samarbeid med Lykkelig som liten, gir jeg bort en ammesalve til en av min lesere. Er dere ikke gravide, ammer selv eller har planer om å amme, så kan dere bruke den som leppebalsam evt gi den bort i mammagave til en dere kjenner.

For å bli med må dere:

1. Lik eller del innlegget på Facebook (knapper under innlegget)

2. Legge igjen en kommentar så jeg vet du er med

Vinneren blir trukket 24.07.14 via random.org.

Lykke til!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.