Luksus under blusen…

//Reklame//

forside

Torsdag morgen tok denne bloggen meg med til en utrolig nydelig pressefrokost i Karenslyst Allè. Omgitt av vakre franske blonder og lekkert lingerie – fikk jeg nyte en god frokost.

mat1

maten2

Rommet var fylt med lingerie fra Chantelle, Femilet og Passionata. Alle de tre merkene er deler av det internasjonale konsernet Group Chantelle i Paris, men de selges også i Danmark og Norge. Vi fikk en utrolig god presentasjon av merkene, og jeg skal dele litt av min nyervervede kunnskap med dere i dag. Direktelinkene til utsalgsstedene jeg har nevnt i innlegget, går rett til hovedsiden for det aktuelle merket i nettbutikken. Dette for at dere skal finne enkelt frem.

Det var først denne morgenen jeg forstod at undertøysmote, eller lingerie som det også heter, nesten er som eget fag å regne. Som småbarnsmor i midten av 30-årene, er det bare å innse at kroppen har forandret seg drastisk i løpet av de siste 10 årene. Puppene henger og rumpa er for stor. Men med en BH som er tilpasset min barm og min kropp, samt en truse i rett størrelse – vil jeg garantert føle meg litt bedre. Undertøy er dessverre ikke noe jeg vanligvis prioriterer, men det skal sies at jeg fikk en stor dose inspirasjon i dag.

*

Chantelle – fransk eleganse og kvalitet

Franskmennene er kjent for sine romantiske blonder. Og da snakker vi ekte blonder. Dette er et merke som ønsker å møte kvinnen akkurat der hun er i livet. Det er lagt vekt på funksjonalitet og behagelige stoffer – så vel som utseende. Chantelle er kjent for sine florlette blonder og delikate broderier. Men man finner også både amme-BH, sports-BH og protese-BH i kolleksjonen – nettopp for å møte enhver kvinnes behov.

chantelle3

Det lekre settet aubergine-farge består av eksklusive franske blonder. Denne modellen heter Opera og oser av luksus. Selv om det består av blonder, er det behagelig å ha på seg. Chantelle har nemlig stort fokus på behagelige materialer som gir god støtte og er funksjonelle i dagliglivet.

chantelle4

Den dype og intense fargen skiller seg ut fra alt det sorte og hvite vi vanligvis tyr til. Årets kolleksjon har farger som lilla, rosa, blått, grått, bordeaux, rødt og offwhite.

chantelle1

Jordfargene og de klassiske fargene som sort og hvitt, er selvfølgelig også representert. Cappucino, ulike brune nyanser og nudefarget undertøy er en sikker vinner både i det daglige og under penkjolen. Mye av undertøyet er sømløst. Det gjør at undertøyet nesten blir usynlig under en tettsittende kjole. Sømmer kan også virke irriterende på huden og gnage om man har en sensitiv hud.

chantelle5

Chantelle har også fokus på aktive kvinners brysthelse. I 2015 ble den nye sports-BH`en testet i en uavhengig undersøkelse gjort av Research Group in Breast Health ved University of Portsmouth i UK. Testpanelet bestod av damer som løp på tredemølle mens de gav tilbakemeldinger på BH`ens komfort og støtte. Brystene skal bevege seg minst mulig når man løper. Tar man ikke hensyn til dette, vil huden strekke seg. Alle damene var enig om at brystene beveget seg mindre enn tilsvarende sports-bh`er på markedet, samt at den holdt seg på plass og var funksjonabel mens de trente. Sports-BH`ene kommer i spreke farger,og det er helt i tråd med fargene vi ofte finner på treningstøy. Den er lett foret og tørker raskt. Sømmene er diskret laget, og skålen er faktisk uten søm slik at brystvortene ikke irriteres. Dette er altså et godt valg for damer som er glad i å trene!

chantelle2

Jeg likte tanken bak linjen kalt “Merci”. Dette er nemlig en linje som tilbyr en innovativ amme-BH, samt en BH for brystopererte og sensible kvinner. Da jeg ammet, fantes det nesten bare trauste ammebh`er fra kjedebutikkene. Noen dager har man mye melk, andre dager lite. Rett etter fødselen og ved økedøgn ble brystene store, mens de ble mindre og litt slappere de siste månedene før ammeslutt. Jeg måtte derfor ha ammebh`er i tre ulike størrelser. Chantelle har heldigvis gjort noe med denne utfordringen. Den er nemlig laget i et spacer-materialet som former seg etter brystets størrelse der og da. Dette stoffet puster og gir deg komfort hele dagen i gjennom. Stroppene kan justeres, bøylene er myke og den kan åpnes og lukkes med en hånd. Selv om man ammer, syns jeg det hadde vært en fordel om BH`en var litt pen å se på. Det er denne med sin florlette blondekant og lille sløyfe. Det er ikke så mye som skal til før man føler seg mere vel…

Min gode brystkreftopererte venninne Lindah, skal få æren av å teste ut Chantelle sin nye BH for brystopererte og sensitive kvinner. Den er utviklet i samarbeid med leger og er testet av kvinner som har hatt brystkreft. BH`en er laget i det ultramyke materialet memory foam, som tilpasser seg den enkeltes bryst, utjevner og skjuler eventuelle ujevnheter. Den har ingen bøyler, men gir støtte gjennom basen. Stoffet og sømmene er i minimal kontakt med huden, og den har lomme til protesen innvendig. Jeg fikk kjenne på stoffet, og det er mykt og behagelig mot huden. Dessuten er den elegant og feminin med sløyfer og blonder. Å miste et bryst, er vanskelig i seg selv.  Og jeg vet at Lindah har hatt vanskeligheter med å finne gode BH `er som er tilpasset protese. Håper hun lykkes med denne 🙂

Jeg får selv lov til å prøve ut et sett fra Chantelle, og jeg gleder meg veldig til det. Dersom dere har blitt fristet til å teste ut Chantelle sitt lekre undertøy, kan dere se og bestille av sortimentet hos Boozt.com og Zalando.no. Tusen takk til Emma for en nydelig presentasjon.

*

Femilet – skandinavisk touch

Flotte Kristine viste også sortimentet til Femilet. Dette merkets undertøy har en mere avdempet tilnærming slik vi liker det i Skandinavia. Hos Femilet går det funksjonelle og det feminine hånd i hånd. Stoffene er behagelige og stroppene ekstra myke. Undertøyet har gjerne lekre detaljer, men de skal ikke synes gjennom klærne. Trusene er for eksempel nøytrale foran, og uten sømmer slik at ingenting synes gjennom kjolen. Bak på trusen kommer derimot detaljene frem. Femilet ønsker å henvende seg til den moderne, sterke og uavhengige kvinnen, og følge henne gjennom alle livsfaser, samt skape velvære i alle situasjoner. God visjon, dette her.

Femilet2

Høsten store “must” er undertøy i grafisk print, spesielt i sort og hvitt. Jeg elsker settet med sommerfuglen på overdelen. Dette settet var så mykt og godt. De hadde også pysjbukser i bambus-materialet som virkelig falt i smak hos meg.

Femilet

Foruten den grafiske printen og standardfargene, finner man farger som duse pasteller og blå og lilla toner.

Femilet har stort fokus på den såkalte T -shirt BH`en. Den kjennetegnes ved at den gir en rund form på brystene, og at stoffet legger seg godt inntil huden hele veien opp til stroppen. Serier i denne kategorien er “Eprise” og “Angel”. Den førstnevnte serien er elegant og feminin. Her ser vi blonder og satinsløyfer. I tillegg til den varianten som kalles  T-shirt BH, har “Eprise” både modeller med push-up som løfter og BH med hel skål. “Angel” har fullt fokus på komfort. Dette er undertøy som skaper flotte former under klærne, samtidig som at den er feminin og sofistikert. “Angel” er også en del av Femilets julekolleksjon, og er tilgjengelig i Norge fra oktober av. Bestselgeren deres heter forresten “Mary”, og denne appellerer nok til modne og barmfulle damer.

Alle seriene har selvfølgelig ulike typer truser som hører til.

Min favoritt hos Femilet er nok “Lulu”. Denne BH`en har jeg fått prøve selv, og dere ser den på det første bildet. Den er utrolig lekker med sine myke blonder og forede pute innvendig som gir god støtte. Den har ingen bøyle og oppleves veldig komfortabel på. Denne modellen er ganske populær i Danmark, og Femilet kommer stadig med nye farger. Høstens farger er sort, ivory og lilla.

femilet3

Så har jeg gleden av å presentere noe så sjeldent som flatterende og lekkert ulltøy. Vi damer her nord må ofte ut i kulda med penkjolen midtvinters, og da er det godt at Femilet har tenkt på den saken. Her ser dere ulltøy i mykeste merinokvalitet. De har laget den slik at den går kant-i-kant med vanlig strømpebukse. Nederst på ullstilongsen har de laget en type kant av gjennomsiktig stoff som hindrer at denne delen utvider seg slik ull ofte gjør i kantene.

Femilet er å få tak i på Boozt.com og i en rekke spesialforretninger for undertøy.

*

Passionata – utfordrende og lekkert

Til sist må jeg vise dere noen reale lekkerbisker altså.

passionata

Denne kolleksjonen retter seg mot yngre jenter som elsker å flirte, leke og forføre. Dette undertøyet er ganske iøyenfallende, men rålekkert for den som tør…

De feminine detaljene som sløyfer og blomsterbroderi er tilstede. Fargene foruten om sort, er rosa, midnattsblå rasperry/rød. I denne kolleksjonen finnes det tre serier, “Adorable”, “Bloom” og “Miss Coquette”.

“Adorable” har som mål å piffe opp hverdagen litt med sin forføreriske og glamorøse touch av blonder. Denne serien kommer i sort eller rødt, og har to ulike typer BH`er, nemlig push-up og halvskål. “Miss Coquette” på sin side, er en nydelig serie med blonder og sløyfer. Det er den serien dere ser bildet av over her. Den nevnte praktiske T-shirt BH`en har her blitt designet med lavt snitt og løfter brystene til en utfordrende form. “Bloom” frisk og sporty, samt feminin. Den har fargerike blonder med brede og markerte kanter. Pyntestropper er også langt inn her. I tillegg til stringtruse, kan man også velge hipster til denne modellen.

Passionata ble lansert i februar 2015, og ble utvidet med ny kolleksjon nå i juli. Dette lekre merket kan man kjøpe i spesialbutikker over hele landet eller på Nelly.com.

*

goodie

Til slutt vil jeg takke alle de flotte damene jeg fikk hilse på i dag. Jeg hadde en inspirerende morgen med dere, og jeg sitter igjen med ny kunnskap og masse inspirasjon.

Tusen, tusen takk!

louise-300x113

5 Comments:

  1. Jag LÄNGTAR efter att få testa bh-n. Tack för att du tänkte på mig

  2. Så nice- mye fint 😀
    Musingsofdee recently posted…30 QUESTIONSMy Profile

  3. Hei! Får jeg linke dette innlegget i bloggen min? 🙂 Angående eventet? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge