Louis Vuitton Twice i empreinte

2016-01-30 17.01.13

Helt siden jeg var liten jente har vesker vært min store lidenskap.

I følge mamma startet interessen for bøker og vesker omtrent samtidig som jeg “dret på jorda” for første gang. Samlingen vokste seg større og større opp i gjennom årene, og min første designerveske kjøpte jeg som 19 åring. Jeg valgte heller å spare penger til veske enn å gjøre andre ting. Jeg jobbet side jeg var 15 år også, og mye handler om prioriteringer.

I løpet av de siste to årene har jeg vært strengere med meg selv. Målet er å kun eie ting jeg faktisk bruker ofte. For å kunne kjøpe nytt, har jeg hatt en policy om at noe annet i samlingen må selges. Jeg har nå byttet ut nesten hele min Mulberry samling med nye go`biter fra Louis Vuitton. I skrivende stund har jeg to mellomstore vesker og to små pochetter, samt tilbehør som agenda, lommebok, veskepynt og skjerf. Jeg opplever at disse veskene tåler mer og er mye lettere for en syk kropp å bære rundt på.

Det meste av tilbehøret har jeg faktisk fått av Robert. Han vet å verdsette min jobb hjemme når han er ute og reiser med jobben. I tillegg er jeg flink til å spare til det jeg har lyst på. Jeg ligger jo tross alt her hjemme uten mulighet til å dra på turer eller bruker penger på by`n. Ikke sliter jeg på klær og sko heller. Jeg har verken kredittkortgjeld eller problemer med å betale regningene mine. Og jeg har jaggu sparepenger au! Så da er det greit å kunne dyrke sin lidenskap litt.

Jeg har alltid siklet på empreinte-skinnet til Louis Vuitton så lenge jeg kan huske. Kalveskinnet er slitesterkt, robust og lekkert. I tillegg elsker jeg trykket på det. Etter noen innbringende salg (hvor jeg faktisk har tjent penger istedet for å tape på å selge) + noen pengegaver fra jul og bursdag, kunne jeg ta med min første empreinte-veske hjem for halvannen uke siden.

2016-01-30 17.02.44

Den tåler all slags vær og vind. I tillegg er det en crossover, noe som er et must for meg som sliter med melkesyre i armene. Vesken har to større rom, samt et skjult rom mellom de to andre som lukkes med magnet. Jeg liker godt de ulike rommene fordi de skaper orden i tingene. Den er trukket med fløyelsmyk microfiber linning. Helt nydelig! Justerbar stropp er også veldig greit fordi man kan variere om man vil ha den crossover eller over skulderen. Den passer til både pent og hverdags – alt etter hvordan man kler seg.

Målene er 23 cm x 17 cm x4 cm. For meg som er allergisk mot store vesker, er dette den perfekte størrelsen. Jeg får med alt jeg trenger til hverdags.

2016-01-30 17.03.05

Jeg har aldri sett en veske med lignende kvalitet noen gang, og det skal sies at jeg har eiet ufattelig mange flotte vesker. Dette er dog den dyreste vesken jeg noen gang har hatt, og man får ofte det man betaler for.

Ellers må jeg si at jeg er veldig glad i servicen hos Louis Vuitton i Oslo. Jeg er jo ikke en storkunde sett ut i fra de andre som handler der, men jeg blir behandlet som en prinsesse hver gang! Robert og barna er ofte med meg i butikken, og de har fått både bamseformede kaker, fersk presset juice, kaffe og champagne. Hele opplevelsen er som en drøm for sånne som meg….

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Det høres helt fantastisk ut å handle der!
    Gratulerer med ny veske, den var flott 😀
    Klin-kokos Anita recently posted…Velkommen til Inspirasjonsmandag!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.