Little Mr. Mood!


mood2

Gabriel var i det overtrøtte hjørnet i går. Absolutt alt var galt, og jeg ble helt utslitt av trassingen hans. Han skulle opprinnelig vært hos besteforeldrene sine, men nektet å gå inn da vi kom frem. Jeg tok han derfor med en kort tur til Strømmen Storsenter. På vei til Follestad hvor jeg hadde et ærend så han den store rosa traktoren til Moods of Norway. På brøkdelen av et sekund var han inne i butikken for å ta doningen i nærmere øyesyn. Det viste seg at Moods of Norway nå har fått en barnekolleksjon. Så utrolig mye fint i duse farger som jeg liker. 

mood1

Han fikk tatt en høyde-sjekk også. Gabriel er 4 1/2 år, men høy for sin alder som dere ser på bildet.

mood3

En av de søte jentene som jobber der kom med kjærligheter til oss. Se, den nydelige rosa saken her a! De var virkelig gode på kundebehandling altså.

Jeg fikk hentet min sjokoladebrune Slim Brynmore veske fra Mulberry også. Det jobber en tålmodig fyr ved navn Knut E hos Follestad som gjorde det han kunne for å få denne fruen fornøyd.

I løpet av 15 min gikk både jeg og Gabriel fra å være slitne og sure til å bli glade og fornøyde 😉

louise-300x113

Kommentarer

6 Comments:

  1. Hørtes ut som en utrolig koselig dag som dere begge fikk noe positivt ut av, haha! 🙂 Gabriel var også utrolig nydelig!

  2. Hørtes ut som en utrolig koselig dag som dere begge fikk noe positivt ut av, haha! 🙂 Gabriel var også utrolig nydelig!

  3. Jeg digger den nye barnekolleksjonen til Moods.. Veldig stilige klær..

  4. Jeg digger den nye barnekolleksjonen til Moods.. Veldig stilige klær..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.