Lillesand+Kristin=sant

Reklame

 

Dette halvåret har vært tøft med mye cellegift og usikkerhet.

Jeg er veldig heldig som har både familie og venner som stiller opp på alt fra middagslaging til barnevakt og følge til Radiumhospitalet.

Min gode venninne Kristin har vært der fra starten av. Hun har vært med på hele 9 cellegiftkurer med like mange blodprøvetakinger og flere legetimer. Hun har hentet meg med bil, kjørt meg til Radiumen og vært der slik at jeg kunne føle meg trygg og ivaretatt. Hun har satt Neualasta-sprøyter mellom barnas svømmetimer og nattvakt som sykepleier på Ullevål, og hun har kommet med mat og støttende ord på kjipe dager. En bedre venninne finnes ikke!

Så hva skal man gi tilbake?

Jeg tenkte lenge på hva jeg skulle gi henne som takk, og jeg vet at hun liker Dixie RE:DESIGNED-veskene.

Heldigvis har min samarbeidspartner, hgvesker.no et godt utvalg av både Dixie og andre merker som Adax, Modalu og Decadent, samt tilbehør som sekker, bager, skjerf etc. Solide og populære merker for oss damer her i Norge.

Jeg fikk lov, i samarbeid med hgvesker.no, å gi Kristin en fin gave som hun satte stor pris på.

 

 

Jeg valgte Dixie RE:DESIGNED sin nye modell “Lillesand” i farge walnut til henne. Fargen er kjempe fin nå på denne tiden av året, og skinnet av vasket og håndvokset kuskinn er av den solide typen.

Danskene er kjent for å designe produkter som tåler bruk, og det har de lyktes med hos Dixie også.

Jeg brukte god tid på å surfe rundt på hgvesker.no sine nettsider. Jeg er svært glad i vesker selv, og det var faktisk ikke enkelt å bare velge èn favoritt da jeg skulle plukke ut gaven. De er flinke til å legge ut nyheter fortløpende, og derfor er det alltid noe nytt som frister meg hver gang jeg er innom.

Jeg liker å handle på nett fordi det gir meg en god oversikt over produktene med mål, farger og modeller, men jeg er også opptatt av hva selve nettbutikken kan tilby. Det jeg liker ekstra godt med hgvesker.no, er at de tilbyr gratis frakt, rask levering og en personlig og hyggelig kundeservice. Nettsiden er dessuten veldig tiltalende og det er enkelt å få god oversikt over de ulike merkene og modellene.

Nå kjører de salg, og derfor vil jeg anbefale dere å titte innom allerede nå!

For de av dere som elsker vesker som meg, kan dere jo også ta en titt på bloggen de har. Den finner dere HER

Bloggen heter veskedilla.no, og allerede via navnet fikk de en fast følger hos meg 😉

God veskeshopping

– og sørg for at dere finner en veske dere kler like godt som Kristin!

 

Kommentarer

6 Comments:

  1. Å! Så omtenksom gjort av både Kristin som er en trofast følgesvenn men også av deg som gir noe tilbake for vennskapet 💙
    Kjempefin veske til en kjempefin dame!

  2. Ingen annen plass jeg ville vært når det var så flott at jeg hadde så mange mandager fri❤️ Kjenner det hjelper meg også å få være til hjelp for deg. Snart er styggen borte, og godt er det! Men kan nok ikke love å få til daglige stråletimer sammen med deg altså, hehe😉
    Nydelig veske som nå er impregnert (måtte jo love å gjøre det😉)! Gleder meg til å ta den i bruk! Tusen tusen takk❤️

  3. Ååååå, så god venninne, som fortjener så fin veske! Jeg heier på dere begge to, fantastiske jenter! Styggen skal bort, og Louise skal skinne som den stjerna ho er for oss alle!

    Masse lykke til fra Astrid <3

  4. Lykke til Louise❤️. Heldig er du som har Kristin.

  5. Pingback: Gjør en forskjell i hverdagen. – Veskedilla

  6. Flott veske til en flott venninne. Du er et godt menneske, Louise, nå gleder jeg meg til bikinishopping!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.