Lettering-workshop: Så utrolig inspirerende!

//Reklame//

rp_letterforside-768x1024.jpg

I går skrev jeg at jeg gikk en spennende kveld i møte. Min samarbeidspartner Personlig Almanakk inviterte nemlig noen av sine kunder med på en lettering-workshop holdt av Sofie Björkgren-Näse. Sofie er bokstav-illustratør og driver Fia Lotta Jansson Design. Hun er også damen bak den lekre designkolleksjonen man nå kan velge som forside på produkter hos Personlig Almanakk.

Min venninne Kristin og jeg fikk kose oss i hele 3 1/2 time på Thon Hotell Slottsparken sammen med en gjeng flotte damer, hyggelige herremenn fra Personlig Almanakk og Sofie selv. Felles for oss alle var at vi ønsket en kreativ kveld med bokstaver som tema. Det er nemlig et hav av muligheter når det kommer til bokstavenes form og utseende.

letter2På workshopen viste Sofie oss forskjellige teknikker som gikk på bl. annet skyggelegging, 3 D-bokstaver og dekorering av bokstaver. Vi fikk også lære hvordan man endrer utseende på bokstavene ved å flytte på tyngdepunktet.

letter3

Vi jobbet mye på egenhånd, og det var ingen sak for man blir faktisk utrolig inspirert av å se teknikkene fungere i praksis. Jeg er ingen god tegner, men jeg er allerede i gang med å lage min egen forside. Jeg må finpusse en del, men jeg merker at den kreative delen av meg er i sving. Det var på tide, for å si det sånn…

letter4

Så mye glede, inspirasjon, god mat og drikke, engasjement – og ikke minst hyggelig selskap er det lenge siden jeg har opplevd.

Tusen takk til Øyvind i Personlig Almanakk og til Sofie for en kjempe fin kveld. Jeg ble også utrolig glad for innholdet i goodiebagen jeg fikk. Sitatet på notatboken passer meg som person helt perfekt!

I tillegg fikk jeg en godtepose, og bak på godteposen var det jammen i meg en rabattkode til dere lesere:

L-ETTE-RING

Denne koden gir dere 10 % rabatt hos Personlig Almanakk t.o.m 30.09.2015.

Nå kan dere sette dere ned og kose dere med å designe deres egen almanakk. Dere kan lese mere om nettsiden, produktene og se hvordan min ble HER

louise-300x113

Ps: Husk å tagge dine bilder med almanakker på Instagram med #personligalmanakk !!!

Kommentarer

10 Comments:

 1. Å så gøy! Der skulle jeg gjerne ha vært! =)
  Monica BJ recently posted…Bloggbytte!My Profile

 2. Det ser veldig kjekt ut. Morro å lære seg slike ting, og det å tegne er jo virkelig mindfullnes på sitt beste 😀
  Anita Husevåg recently posted…Trippel sjokolade pavlovaMy Profile

 3. Så gøy! Jeg hadde så lyst å gå på det kurset men siden det ble holdt i Oslo slo jeg det fra meg. Lite visste jeg at jeg kom til å være i Oslo den dagen allikevel… Haha! Jaja… Neste gang 🙂
  Maria recently posted…The perfect end…My Profile

  • Det var et kjempe bra kurs, Maria. Det ble dog fullt i løpet av veldig kort tid. Neste gang må du melde deg på superraskt?

 4. Var kjempegøy, og lærte masse som jeg absolutt vil spinne videre på 🙂 Takk for flott kveld <3

  • Selv takk, Kristin! Fin aktivitet det når man har litt tid for seg selv. Spent på hvordan almanakken jeg har sendt til trykk blir seende ut?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.