Lenge leve Prednisolonen!

Da er jeg tilbake igjen, folkens!

Måtte ta en bloggpause grunnet sykdom og hyttetur. Jeg har slitt med en skikkelig luftveisinfeksjon i 3 uker nå. Jeg er nå på Prednisolon-runde nr 2 og krysser fingrene for at jeg ikke blir sykere igjen. Jeg har merket litt bedring nå de to siste dagene, og det er et godt utgangspunkt.

Robert har jobbet siden vi kom hjem fra Kroatia, og for at jeg skulle få litt hjelp med barna nå da jeg har vært så syk, flyttet jeg ut på hytta til svigers. Det er et skikkelig paradis rett ved Bunnefjorden. 20 min hjemmefra med bil og vips er hyttedrømmen komplett.

Både Kasper og barna storkoser seg der ute. Lufta er frisk og skogen er full av bær.

Jeg har hvilt godt i annekset som hører til hovedhytta, og snille svigerforeldre har tatt seg av barna. Siden det ligger så nærme Oslo, kan Robert pendle frem og tilbake til jobb.

Flere ganger om dagen kom Kasper på besøk for en liten hvil. Mye inntrykk for en liten valp, men han elsker å løpe rundt uten bånd og med snuta i gresset.

Høydepunktet var selvfisket makrell på grillen!

*

Jeg har planlagt flere fine innlegg i dagene fremover. Det inkluderer en giveaway også 🙂

Ha en fin onsdag!

Kommentarer

2 Comments:

  1. Masse god bedring snuppa <3 Håper du kommer deg litt nå. Masse glad i deg <3
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Hei August og hverdagMy Profile

  2. Riktig god bedring til deg, ser ut som ett lite paradis for dere alle samme.

    Stor klem!!!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Videoer fra to av gårsdagens ziplines!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.