Lekre strømper til fest!

//Reklame//

rp_strømper1-1024x7681.jpg

Jeg har fått tilsendt noen utrolig lekre strømper fra ThisSocks.dk. Dette er en dansk nettbutikk som har et godt utvalg av sokker, strømper og strømpebukser av god kvalitet. De har utrolig kule produkter både til dame, herre og barn, og i tillegg har de en egen plussize kolleksjon. Jeg har surfet litt rundt på nettsiden, og her finner man virkelig noe for en hver smak. De har strømpebukser jeg aldri har sett maken til!

Jeg har aldri vært flink til å investere i lekre strømpebukser. Jeg har stort sett kjøpt 5-pakninger på H&M, og vært fornøyd med det. Men da jeg fikk disse nydelige strømpene i posten, slo det meg at man kan løfte et helt antrekk ved å bruke noen fine strømper/stømpebukser til. Tenk hvor flott det blir med et par lekre strømper til en enkel kjole. De vil jo gjøre hele antrekket!

Jeg har blitt invitert på Familieprat sin flotte bloggevent. Den skal foregå på toppen av et hotell, og da må man jo pynte seg litt:-) Jeg har kjøpt ny kjole for anledningen og planlegger å bruke disse strømpene til denne kjolen. Disse kommer fra Veneziana -italiensk kvalitet på sitt beste. Strømpene finnes på salg HER

Mange av dere lesere skal sikkert på julebord i år. Jeg håper å være i god nok form til å delta på vennegjengens julebord som holdes på min manns bursdag i desember. Da har jeg lyst til å bruke disse lekre strømpene her. Jeg har fått en pakke med disse i sort farge. Merket er det samme som strømpene på bildet ovenfor, Veneziana. Du kan få kjøpt de på salg HER

Nettbutikken drives av en hyggelig dansk mann ved navn Kent Medom. Her får man god og personlig kundeservice på sitt beste. Frakten er på 100 DKK til Norge, og pakken kom overraskende fort. ThisSocks tilbyr dessuten kundeklubb og alltid gode tilbudsvarer til liten og stor. Med hele 60 dagers bytte og returrett, har man også mulighet til å endre valget sitt.

Her er det bare å slå seg løs blant ulike mønstre, farger og varianter, folkens!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.