Lekkert ulltøy!

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten og meg//

Femilet_logo_sort[1]

Jeg har flyttet inn i mitt nye ulltøy!

Er det noe vi nordmenn liker, så er det ulltøy. Det er egentlig ikke så rart med tanke på kulden i dette landet. Det finnes mange norske leverandører av ulltøy på markedet, men det meste av dette har en sportslig look.

Danske Femilet har nå utviklet en lekker serie ulltøy i 100 % ull med fokus på både kvalitet, funksjonalitet og utseende. Disse ullklærne kan man fint bruke under vanlige klær, samt kjole når man pynter seg. Jeg har fått prøve to sett av Juliana ulltøy, og jeg er super fornøyd.

juliana-ulltroye-smal-sele-sort-3669656-1000x1000

Denne singleten kan man ha under penklær, og som dere ser har den et lekkert utseende. Den kommer i både hvit og sort.

juliana-ull-pants-sort-3670500-311x467

En tilhørende ullbukse sørger for varme og den kan man fint ha over strømpebuksa.

2015-12-13 13.56.05

Her er jeg ute på verandaen i kulden og tester det langermede settet med leggings til. Genseren er faktisk så pen at jeg kan bruke den til vanlige bukser. Mykt, behagelig, klør ikke og er ikke for varmt. Genserens lengde går helt ned under baken, og det syns jeg er en stor fordel.

2015-12-13 13.56.39

Denne serien er også svært funksjonell. Ser dere den fine kanten ved håndleddet? Denne kanten i polyester-stoff har en viktig funksjon i tillegg til at den er pen og se på. Ulltøy har nemlig en viss tendens til å utvide seg i kantene ved bruk. Det gjennomsiktige stoffet som finnes ved ermekanten, nederst ved ankelen og ved halsen hindrer ullstoffet i å utvide seg og bli formløst. Passformen holder seg derfor godt – selv ved lang tids bruk.

Både ullbuksene og leggingsene følger strømpebuksens kan slik at man ikke får en synlig og ekstra kant under kjolen. Dette gir en pen silhuett og en vinkel som gjør at beina ser lengre ut.

Ønsker du ulltøy i merionull av myk og god kvalitet, som ser pent ut, holder seg godt og er funksjonelt nok til bruke både i skogen og under penkjolen – ja, da vil jeg anbefale Juliana ulltøy fra Femilet. 

Et utvalg forhandlere av Juliana-serien i Norge finner du her:

NetLingeri.no

underverker.no

miinto.no

Ha en god og varm førjulstid med deilig ulltøy!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. ooh, den var fin! Tror jammen jeg skal kjøpe en slik en, så slipper man å se ut som man skal på hyttetur hver eneste gang man forsøker å holde varmen :p De er på salg på miinto akkurat nå, tommel opp!

    • Ja, det ulltøyet er super behagelig altså. Dessuten er det pent! Ikke klør det heller, og jeg har super sensitiv hud. Størrelsen er ganske lik det jeg vanligvis bruker. Jeg bruker str 40, og dette er i str 42. Det er litt stort, men ull krymper ofte, så greit å ha en str større. Det kan vaskes å 40 grader står det. Er det salg, så slå til. Jeg brukte toppen som vanlig genser i dag.
      Louise recently posted…Han ser at jeg sliter…My Profile

  2. Hvordan var det størrelsesmessig synes du? Normalt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.