Lekeakademiet.no: Lek og lær i høstferien (giveaway)

//Reklame//

Det er høstferie for oss på Østlandet, og i den anledning har jeg tatt med barna hjem til min familie i Fredrikstad. I dag har jeg hatt ansvaret for to barn og to tantebarn alene på dagtid. Dette er barn som må aktiviseres om de ikke skal fly i tottene på hverandre.

Så hvordan sysselsetter man ett barn på 11 år, ett barn på 10, ett barn på 7 år og ett barn på 6 år over lengre tid?

Joda, løsningen fant jeg hos Lekeakademiet.no.

Lekeakademiet ble opprettet av to danske mødre i Danmark for ca 12 år siden. Målet er å tilby trygge leker til barna som samtidig bidrar til læring. Sterkt står også tankene om miljø, sunnhet og etikk. Lekeakademiet tilbyr et stort utvalg av pedagogiske leker til barn fra 0-12 år. Fra 2016 ble den norske versjonen av nettbutikken lansert. Det betyr at varene har norsk tekst i nettbutikken, samt at norsk toll og moms er inkludert i prisen. Det tar kun 3-4 dager å få varene og fraktprisen er heller ikke høy.

Jeg tok en titt på lekene fra merket Melissa and Doug.

Dette merket har mange ulike aktivitetsleker til barn i alle aldre. Jeg valgte ut noen spennende origami-pakker til de fire barna.

Pakken til høyre heter “ON the GO origami animals” og kan sees HER

Denne pakken inneholder 40 forskjellige små ark med ansikter og stiplede brettelinjer. Med i pakken følger også illustrerte manualer som viser hvordan papiret kan brettes om til morsomme dyr . Manualene er delt inn i tre ulike vanskelighetsgrader slik at man kan øke nivået etter hvert som man mestrer origami-kunsten bedre og bedre. De medfølgende klistremerkene kan man pynte dyrene med til slutt.

Pakken til venstre er “Origami-papir med ide-hefte” og kan sees HER

I denne pakken finnes 51 ark i glade og sterke farger som barna kan brette til ulike figurer som spå, eske osv. ved hjelp av det medfølgende ide-heftet.

Jeg plasserte alle fire barna rundt bordet og lot de få velge de ulike papirene selv. Ivrige fingre og motiverte hoder var straks i gang med brettingen. De to minste valgte de enkleste manualene og de to eldste de vanskeligste figurene.

Jeg så raskt at det lå mye læring i denne aktiviteten.

Finmotorikken ble satt på prøve, og jeg så hvordan de overførte bildene i manualene til egne hoder og hender

– med små figurer som ferdig resultat.

 

*

Har du lyst til vinne et gavekort eller en valgfri leke fra Melissa and Doug til en verdi av 300 kr fra Lekeakademiet.no?

Legg igjen en kommentar under dette blogginnlegget eller under bildet av de ferdiglagede figurene på instagram hos louises_lille_verden

Vinneren trekkes og kontaktes tirsdag 10.10.17 kl 20.00.

 

6 Comments:

  1. Jeg er med – deler innlegget på FB ☀️✨
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Høyt og lavt med utsikt over hele Oslo – fantastiske Tryvann sommerpark !!!My Profile

  2. Så kult😃 Hadde vært gøy å prøve ut det der!

  3. Jeg er med.

  4. Så utrolig kult!!!! Midt i blinken for mine kreative!!!!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Harrytur og bunadMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge