Lei av kaos i veska?

rp_samorga2-1024x768.jpg

Jeg er en organisator av  rang.  Alt må ha sin egen plass, og det verste jeg vet er når alt innholdet i veska ligger i en haug. For et par uker siden kom jeg over en artikkel med et produkt jeg likte veldig godt. Produktet heter Samorga, og er en organizer i samme form som din egen veske. 

Den blir sydd etter din veske sine mål, og du kan selv velge hvor mange og på hvilken plass de ulike lommene skal være. Det finnes mange forskjellige farger å velge mellom. Jeg valgte en mørk brun farge på min. Den er sydd etter målene på min Mulberry Slim Brynmore, og lommene har jeg også vært med på å bestemme hvor skal være.

Stoffet er stivt og det kjennes ut som en type ullfilt. Når jeg setter Samorgaen ned i vesken min, holder vesken fasongen på en perfekt måte. Skinn blir jo mykere ved bruk, og min veske står ikke lenger av seg selv uten Samorgan. Jeg føler heller ikke at den opptar spesielt mye plass faktisk. Det var jeg nemlig litt redd for da jeg bestilte den.

Nettsiden tilbyr også et godt utvalg ferdigsydde typer som passer til ulike veskemerker og modeller. Her kan man plukke med seg mange gode tips også. Kundeservicen er upåklagelig. Her får man gode råd og hjelp til bestilling på en ryddig og hyggelig måte. Jeg bestilte via mail til Lee på kundeservice, og betalte med PayPal. Den kom på 450 kr inkl frakt, og det er den virkelig verdt. Den er tross alt håndsydd og laget spesielt til meg.

Jeg fikk denne i morsdagsgave, og det tok ca 14 dager fra jeg bestilte den til den kom ferdig med post fra Sør-Korea. Sendingen blir sendt med sporingsnummer også.

Har dere lyst til å se mer og evt. bestille, så kan dere gjøre det HER

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.