Kult servise til småtroll!

//Reklame//

Jeg tenker å holde meg i “småbarnshjørnet” litt til.

I forrige innlegg fikk dere se en fantastisk flott stellebag. I dag vil jeg tipse om utstyr til småtasser som akkurat har begynt å spise selv. Også på dette området har det skjedd litt av hvert siden jeg hadde veldig små barn. Produktene kommer fra Tveberg AS, og har alle nedsatt priser nå.

Heldigvis har jeg en supert testpanel å støtte meg til når det kommer til testing av utstyr beregnet på så små barn. Min lille nevø på 1 år, Fetter M, og moren hans tok oppgaven på strak arm. De har testet en skje, en tallerken og en smekk i myk silikon som har høy brukervennlighet for Fetter M. Dette er også produkter som er lett å rengjøre for moren.

Tallerkenen ser dere også på hovedbildet i innlegget. Fetter M har akkurat begynt å spise selv, og som dere ser har han fått både brød og frukt linet opp på sin nye blå tallerken. Barn liker ofte å få ingrediensene separert fra hverandre. De er små visuelle vesener som først “spiser med øynene”. En tallerken med oppdelte rom som ikke er altfor stor, skaper et appetittlig uttrykk, syns jeg. Om man ser på tallerken, ser det nesten ut som to øyne og et stoooort smil. Tallerkenen er selvklebende og kan vaskes i oppvaskmaskin. Både Fetter M og moren likte denne tallerkenen veldig godt. Den kommer i flere stilige farger.

Du finner den HER

Til en tallerken trenger man en skje!

Denne skjea er også i et mykere silikonmaterialet. Det vil si at den er bøyelig og kan tygges på med kløende gummer. Moren til Fetter M trakk frem at mykheten i skjeen var en fordel om barnet gjør en brå bevegelse og plutselig dunker borti noe med hånden han har skjeen i samtidig som den er i munnen. Fetter M er enda for liten til å klare å spise med skje, men han var svært fornøyd med å kunne tygge på den. Disse skjeene tåler mye bruk og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kommer i rosa og blå.

Du finner den HER

Slike smekker hadde mine barn da de var små også. Forskjellen er at den mine barn hadde var i hardplast og gnagde i nakken. Den dere ser i myk silikon på bildet over gjør samme nytten, men er trolig mye mere behagelig på. Fetter M er vanligvis “smekke-motstander”, men denne aksepterte han faktisk. Bare det er et kvalitetstegn i seg selv for denne gutten har sterke meninger, for å si det sånn. Selv om smekken er myk, fanger lommen opp mat og drikke. Smekken har morsomme motiver, kommer i blå og rosa og tåler oppvaskmaskin. Den er også lett å ta med seg fordi den kan brettes.

Du finner den HER

Det er herlig å se glade farger og gode materialer i utstyr til våre minste. Jeg kan varmt anbefale Tveberg AS som nettbutikk, så ta dere en tur innom og se hva de har å by på til gode priser.

Tusen takk til Fetter M og mor for at dere er et glimrende og nøye testpanel. Det er først når man finner ekte testkandidater i rett målgruppe at man får det mest nøyaktige resultatet.

Kommentarer

3 Comments:

 1. Kult!
  Jeg digger silikon selv, mange kule! Selv syns jeg det er upraktisk med disse med “tallerkenen” oppå matten, jeg syns det er enklere å vaske bare matten, om du skjønner? 🙂

  Enig med Anja, viktig med testpanel 🙂 Da finner man fort ut om ting fungerer eller ikke 🙂
  God kveld i stuen!
  Stor klem til deg!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…En gledelig overraskelse blandt regninger!My Profile

  • Han holdt visst maten på tallerkenen nå. Da lærer han at maten skal være nettopp på en tallerken og mora slapp “52 plukk-opp” brødbiter fra gulvet?
   Testpanel er viktig for her skal det jaggu testes ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.