Klingel: Mine favoritter til hverdags og fest!

Reklame

/bildene er hentet fra produsenten og meg selv/

Pumps: Gabor HER – Topp: Dress In HER – Leggings: Laura Kent HER

Jeg har fått lov til å plukke ut noen favoritter fra en av de beste nettbutikkene jeg vet om når det kommer til dameklær og tilbehør, nemlig Klingel.

Da jeg valgte ut klærne, tok jeg utgangspunkt i to basisting enhver dame bør ha i garderoben sin. Et par gode og behagelig pumps er et must. Med dem kan man style antrekkene opp og ned etter eget ønske. Leggings er et av mine mest brukte plagg. De er behagelig, passer til alle anledninger og har en fin pris. Jeg vil gjerne vise dere pumpsene og leggingsene til 4 ulike overdeler slik at dere får se hvor anvendelig disse to basisproduktene er.

På det øverste bildet har jeg valgt å sette sammen leggingsene med pumps og en søt blondetopp. Jeg har brukt denne toppen masse alt både fordi den både er pen og behagelig å ha på. Trykk på linkene for å komme direkte inn på plaggene.

Pumps: Gabor HER – Jakke: Laura Kent HER – Leggings: Laura Kent HER

Det er kaldt ute nå og en penere strikket jakke er veldig godt å kunne slenge på seg. Denne jakken fra Laura Kent har en nydelig farge, og den er ikke så veldig tykk slik at man kan ha den under kåpa eller uten på penkjolen. Uttrykket får en røffere stil med leggingsene til. Og skoene passer godt til – enten man har leggings eller kjole.

Pumps: Gabro HER – Peplum topp: Dress In HER – Leggings: Laura Kent HER

Jeg elsker denne nydelige peplumtoppen i viskose. Den tar fokuset bort fra det lille ekstra jeg har på magen, og plommefargen passer ypperlig nå på denne årstiden. Med pumps og leggings har man det ultimate festantrekket klart. Denne toppen koster nå bare 129 kr, og det er megakupp altså!

Pumps: Gabor HER – Lang topp: Laura Kent HER – Leggings: Laura Kent HER

For oss med litt større stjert er det alltid greit med en lang topp som dekker baken. Jeg er veldig fornøyd med denne her, og bruker den inni den rosa jakka. Man kan trygt entre dansegulvet i leggings, denne toppen og de høyhælte pumpsene.

 

Jeg valgte mine favoritter helt selv blant tusenvis av plagg hos Klingel. Ser jo at Dress In og Laura Kent går igjen i det jeg velger, og det er nok fordi de fører klærne for de litt yngre voksne.

Gabor-skoene er min soleklare favoritt. Jeg har vært på jakt etter gode pumps i årevis, og endelig fant jeg dem. Jeg fikk et tips en gang om å kjøpe de litt for store sånn at det er plass om føttene skulle hovne litt opp. Dette tipset gir jeg videre til dere her nå.

Om dere kjenner shoppe-lysten melder seg nå etter å ha sett disse bildene, så husk at man får 100 kr i rabatt ved å melde seg på nyhetsbrevet HER

 

Kommentarer

3 Comments:

 1. Den sorte lange toppen var kjempefin!
  Og absolutt enig med deg, en hver garderobe må innholde minste er par sorte pumps! #shoelove!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Tvangstanker om julestrømper, panikken over antallet og gleden over å finne …My Profile

 2. Vakker er du ❤️ Jeg er enig med deg ❤️ alle kvinner bør han minst et par sorte pumps 😍

  Så mye nydelige klær. Klingel har så mye lekkert ❤️
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…15. Desember – Vinn gavekort hos LekeakademietMy Profile

 3. Dette her er virkelig noe du kan! Jeg har sorte pumps fra Ecco som jeg er superfornøyd med, skikkelig sko kan godt koste litt ekstra når de er i skinn og blir tatt vare på. Og resten av antrekkene, kombinasjonene, og dama. Ett ord: WOW!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…JuleforberedelserMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.