Kjære russ: Louise på 36 år har noen tips til dere…

Annonse

/Bilder fra annonsøren/

Kjære russ 2018!

Jeg hører dere utenfor hver natt nå. Dere spiller høy musikk, skriker og skråler.

Og jeg unner dere det så vel…

Russetiden er den beste tiden i livet. Bekymringsløs og med så mange gode minner som skapes.

Jeg vet dere drikker, fester, bruker opp alle sparepengene deres og skyver nervøsiteten rundt eksamen langt bak i lillehjernen. I 14 dager eier man verden når russebuksa er på.

Nyt det!

I samarbeid med Partyking har jeg lyst til å tipse dere om at dere finner en hel kategori full av festsaker til russetiden, og det til en billig penge.

Det er utrolig mange mange produkter å velge mellom, og jeg har lyst til å trekke frem noen av mine favoritter.

Russetiden er party fra ende til annen, og mange bruker mye penger på utstyr for å skape den rette stemningen. Det trenger man ikke så lenge man har Partyking som selger UV-kanonstrobelysrøykmaskin, discokule og spotlight.

Det er viktig å passe på drinken sin slik at ikke folk med skumle hensikter får tilgang på den. Jeg syns disse selvlysende glassene til engangsbruk var ganske kule. Glowcups kommer i flere farger, og man har muligheten til å velge hver sin farge. Litt enklere å holde styr på sitt eget glass da.

Å vekke foreldre og lærere er utrolig gøy, og jeg kan love dere at de våkner opp med dette signalhornet her.

Jeg overnattet mye i russebilen vår i løpet av de tre ukene moroa varte, og jeg skulle gitt mye for litt bedre komfort. Hadde jeg vært russ nå så hadde jeg kjøpt en sånn oppblåsbar sofa jeg kunne hvile litt på.

Det er viktig å passe på helsa si både når det kommer til seksuelt overførebare sykdommer og uønskede svangerskap. Sykepleier Louise blir glad for å se at Partyking har lagt inn beskyttelse i kategorien sin. Dette er både jenter og gutter sitt ansvar, og husk at all sex skal være frivillig.

Jeg har masse kule bilder fra egen russetid, så husk å ta vare på minnene. Et polaroidkamera er gull å ha med seg rundt.

På 17. mai avsluttes moroa med en real festdag!

Husk flagg og fløyte!

God russetid – ta vare på hverandre og minnene!

 

 RUSS I 2001

Kommentarer

4 Comments:

 1. Åååå, her var det mange gode tips!!!!

  Jrg likte særlig godt anmodningen om å passe på glasset, helsa og hverdandre!!!

 2. Partyking er jo Partyking av en grunn!!
  Masse gode tips til en rimeligere russetid!

  Enig med Anja, super oppfordring om å passe på glasset, sikker sex og hverandre!
  Det polaroidkamera kunne jeg tenke meg selv! Superkult og lekker design!
  Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. recently posted…Miljøpatruljen på tur i nærmiljøet og Krokodilledammen!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.