Kasper – The Mexican Boy

For en uke siden hentet vi verdens søteste lille Chihuahua-gutt nede på Nøtterøy.

Sanne har ønsket seg hund veldig lenge, og i to år har hun spart rubbel og bit for å oppfylle drømmen sin. En så stor avgjørelse er jo ikke akkurat kun opptil en 11-åring å ta, så vi hadde mange familiemøter før vi godkjente ønsket. Jeg er jo dårlig og det er svært begrenset hva jeg klarer å gjøre på dagtid. En hund krever mye, men her er det jo forskjell på rasene også. En hund koster også mye penger i forsikring, mat, veterinærutgifter, utstyr også videre. Etter nøye tenkning, og også en fordeling om hvem som skulle ha ansvaret for hva i familien, kom vi frem til at dette kunne være positivt både for meg som er husbunden og for Sanne.

Vi fikk hilse på Kasper og søsknene hans da de bare var 14 dager gamle. Han har noen svært veloppdragne foreldre og en super flink oppdretter. Det første besøket var jo ikke langt siden de var så små, og vi besøkte de derfor flere ganger før han ble hentet for godt forrige lørdag.

Jeg har hatt hund før og vet at det er mye jobb i starten, men vi har vært så utrolig heldig med denne lille tassen. Han er nå 9 uker gammel og verdens flinkeste. Han sover hele natten i buret sitt, sier i fra når han skal på do, elsker å kose, spiser bra og ødelegger ingenting.

Han er oppe i 6.30 hvor han spiser, leker og blir luftet. Etter det sover han fra kl 08.00-11.30 med meg. Akkurat en sånn hund passer jo meg veldig bra. Klokka 14.00 kommer Sanne hjem og tar over mye av oppfølgingen.

Kasper liker å dusje og syns det er gøy med vann. Han lar meg klippe klørne hans og pusse tennene.

Han er svært glad i barna og storkoser seg når han kan ligge i armkroken eller leke med de.

Han er ofte på “plassen sin” i stua, men aller best liker han å ligge på varmeteppe inntil meg i senga og kose seg.

Det har vært litt kaldt for han de siste dagene, men heldigvis fikset Kristin biffen på en times tid. Nå har han en fin genser, og flere er på vei.

Jeg har ikke kjent på en sånn glede på årevis. Kasper er så snill og gir så mye positivitet til vår familien. Han holder meg med selskap (selv om det ofte skjer i søvne hos begge) og han lar meg føle på en stor kjærlighet.

Vi vil takke oppdretter Line for et kjempe godt samarbeid. Vi kunne ikke vært mere fornøyd, og jeg føler meg trygg på at Kasper får det fint hos deg når vi reiser på ferie!

Kommentarer

2 Comments:

  1. Hund gir masse glede og kjærlighet. Gratulerer til dere alle!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Smil i hvert fall!My Profile

  2. Gratulerer med nytt familiemedlem, tipper det stor stas!
    Jeg Jar stor tro på at dyr gjør noe med barn. De lærer tidlig om ansvar på en fin måte 💙
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Vann + vann = lykkelige barn !!!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.