Kaptein Sabeltann – den mektige hvite mann!

rp_sabel-768x102411.jpg

I dag har Robert tatt ut feriedag for å be med seg familien på den nye Kaptein Sabeltann-filmen. Jeg var ganske dårlig på formiddagen, så jeg fikk frokost på senga og ble kjørt til døra på Colosseum Kino.

Hottentottene (les: mine barn) var helt i ekstase over å besøke den største kinoen i Norge. Vi måtte jo sørge for å se denne filmen på kino før det blir politisk ukorrekt å vise våre avkom en mektig, hvithudet sjørøver som er nedlatende ovenfor kvinner og som har barn til å jobbe for seg….

Jeg er sikker på at når vi nå mister Lindgrens negerkunge og Egners hottentott, så er Sabeltann nestemann i køen. Eller…kanskje de tar Tittentei fordi han er så tynn først…? Det voksne som tenker i disse baner og ikke barna.

Anyway, jeg kom meg altså til Colosseum og fikk satt meg ned. I dèt zinktrynets sjørøverlatter dundret utover salen, kom jeg på at jeg hadde glemt øreproppene mine hjemme. Høy lyd og skrapt lys fra stor skjerm er jo et helvete for folk med min sykdom. Ved siden av meg satt Gabriel og trykket i seg en hel pose med Smash. Plutselig gav ungen uttrykk for at han var kvalm, og jeg så brått for meg et scenario hvor han spydde ned Mulberry-veska mi til x antall tusen kroner som stod på gulvet. Kvalmen gikk heldigvis over i det Sabeltann nådde palasset i Lama Rama.

Filmen var forresten både underholdende og morsom for store og små. Den varer ganske lenge, og det kan fort bli en utfordring for de minste. 1 time og 50 min senere var jeg dausjuk, men glad for å ha fått gjøre noe med barna.

I kveld er det den månedlige skravlekvelden med jentene, men jeg orker ikke begge deler. I dag var det ungene som ble prioritert. Nå har jeg lagt meg for å hvile frem til i morgen hvor jeg håper å kunne tilbringe et par timer i 40 års lag.

Ha en fin lørdagskveld, folken!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.