KappAhl: Sanne klar for 5.klasse! m/giveaway

//Reklame//

Sannehovedbilde

Denne uken skal barna og den kommende skolestarten stå i fokus.

Her i Oslo starter barna på skolen førstkommende mandag. Sanne skal starte i 5. klasse og Gabriel i 1. klasse, noe som er veldig spennende for begge. Begge to har strukket seg flere cm i sommer, og behovet er absolutt til stede for å skifte ut litt klær i garderoben. Jeg er sikker på at mange av dere er i samme situasjon, så derfor skal vi, i samarbeid med KappAhl, vise dere noen freshe nyheter for barn.

Jeg har valgt å dele opp innleggene i to, og begge innleggene har hver sin konkurranse man kan meldes seg på for å vinne et gavekort på 1000 kr hos KappAhl.

Vi starter med Sanne som snart fyller 10 år, og som på mandag er klar for storskolen.

IMG_3477

Sanne er ei aktiv jente som elsker hester. Hun liker behagelige klær det går an å bevege seg i både hjemme og på skolen. Denne hvite collagegenseren har et mykt fòr på innsiden, samt et nydelig trykk på forsiden. Du finner den HER.

Buksene er gode å bevege seg i. Hun liker vide bukser bedre enn ettersittende varianter. Disse “kosebuksene” fikk hun overtalt meg til å bruke til daglig, og egentlig syns jeg hun er fornuftig. Buksene finner du HER.

Sanneskolen1

Det går fint an å kombinere en kul topp med samme buksene som ovenfor. Denne svarte toppen med en glitrende hest på, ble straks en favoritt. Toppen finner du HER.

Sanneskolen3

På skolen har man gym, og da er det inspirerende med noen kule gymklær. Sanne valgte en rosa topp og grå bukse. Toppen er i et par størrelser større enn hva hun vanligvis bruker. Hun ønsker nemlig at den skal være løs og ledig når hun gymmer. Toppen finner du HER og buksen HER.

Sanneskolen4

Det er ei spent jente som skal være fadder for årets 1.klassinger. Da må man visst være litt kul, og det syns hun selv at hun er med t-skjorte og hettegenser fra Hampton Republic 27. Hettegenseren finner du HER og t-skjorten HER. T-skjorten har hun også i mørk rosa.

*

Sanne håper at klærne hun har valgt å vise dere kan være til inspirasjon. Hun vil svært gjerne gi bort et gavekort på 1000 kr fra KappAhl til et barn på hennes alder som trenger nye klær til skolestart. Legg igjen en kommentar under dette innlegget for å være med i konkurransen. Premien trekkes søndag 21.august kl 19.00, og vinneren publiseres på bloggen. 

Tips: Kundeklubben til KappAhl gir dere 5 % på alle kjøp, samt tilgang til eksklusive tilbud. Det siste tilbudet de har nå er 3 for 2 på alt barnetøy. Passer perfekt!

PS: Dere kan melde dere på begge konkurransene dersom dere har barn i begge aldersgrupper. Gabriels konkurranse (trekning 24/8-16) finner du HER.

louise-300x113

Kommentarer

45 Comments:

 1. Samuel 8 år hade blivit väldigt glad för pengar till nya kläder. Han har sträckt sig väldigt nu i sommar och har mer eller mindre inga kläder som passar just nu. Bidrag till nya kläder hade därför passat alldeles utmärkt.

 2. Kristian på snart 8 ønsker seg gavekort fordi når man er 2.klassing må man visst være litt kul ??

 3. Gavekort hadde kommet godt med når alr fra i fjor er for smått!

 4. For et fint innlegg med en fin modell?
  Jeg skal starte i 8. Klasse, og jeg vil gjerne kjøpe noen nye klær siden jeg har vokst veeeeeldig mye i det siste og mange av klærne mine passer ikke lengre og da hadde deg passet fint med et gavekort på KappAhl❤️ Og jeg er litt ung til å delta i denne konkurransen, men jeg har tillatelse av foreldrene mine til å delta.?

 5. Både Ida og Vilde har skutt i været og trenger nye klær for høsten, vi blir gjerne med!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…John Steffensen – Det siste som forlater et menneske…My Profile

 6. To søte barnebarn, 5 og 3 år, d trenger begge nye klær da de vokser fort nå!!! <3 bestemor.

 7. Celine vil veldig gjerne vinne! ? Hun synes Sanne var kjempe fin??
  Vibeke recently posted…Linker til sider jeg likerMy Profile

 8. Vil gjerne ha gavekort! Alltid behov for noe nytt;)

 9. Sigrid Halvorsen

  Ønsker meg gjerne et gavekort som jeg kan bruke på mitt fine tantebarn <3 🙂

 10. Mine barn er nå litt yngre enn Sanne, men de vokser i rakettfart, så et gavekort hadde vært fantastisk!
  Monica BJ recently posted…Årets høstkolleksjon fra Me&I ute nå!My Profile

 11. Lillesøsteren min på 10 år blir helt sikkert glad for noe nytt 🙂

 12. Det hadde passet særdeles bra da eldstemann har vokst noe enormt gjennom sommeren???

 13. Daniel 7 år og stolt 2.klassing ønsker seg nye klær til skolestart 🙂 Han har plutselig vokst en del i sommer og høyvannsbukser er ikke kult altså 🙂 🙂

 14. Tuppa her har strukket seg flere cm i sommer og alt av bukser har plutselig blitt for kort. Hadde vært midt i blinken med et gavekort til det formålet 🙂

 15. Så fin modell! Petter på 7 kunne gjerne tenke seg nye klær til skolestart – han har også vokst veldig i sommer, og mammaen hans er så fornøyd med klærne fra Kappahl som ikke er så åletrange 😀
  anita Husevåg recently posted…Sommeren er på hellMy Profile

 16. Guro Margrethe skjold

  Jatakk .Hadde vært utrolig flott .Mye fint til barn på KappAhl
  gurms@hotmail.no

 17. Lisbeth Nyborg Viklund

  Ja takk, hadde vøri flott til mine to som begynner i 4 klasse

 18. Vinner jeg så gir jeg det til en dame med datter som trenger nye klær med mer!

  <3 <3 <3

 19. Har 3 barn som alle trenger nye klær etter sommeren, så et gavekort hadde vært supert 🙂 Prøver lykken 🙂

 20. Har jammen meg en på samme alder, som vokser alt for fort. Så gavekort hadde kommet fint med.

 21. Sandra liljegard

  Mitt tante barn börjar 3 klasse och jag skulle vilja ge henne ett gavekort på KappAhl. Då hennes mamma är singel mor med 2 små barn och kämpar med ett jobb som sykepleier med tuff vardag och dårlig ekonomi. Så det skulle vara perfekt start på detta skolkeåret till henne.

 22. Sanne er en flott modell, for fine klær med nydelige hester! Jeg kjenner en liten pike med de samme interresser og som skal ha sin aller første skoledag på mandag. Hun ville blitt kjempeglad for et gavekort fra KappAhl. Det ville rett og slett være helt supert 🙂

 23. KappAhl har superfin barnetøy! Mine søte nieser hadde sikkert blitt glad for å få noe nytt:) Jeg krysser fingrene. Ha en fin dag, Julie 😀

 24. Oskar har en mamma med butikkvegring, – og med et gavekort så kunne det falle litt nytt på han. Jeg og min avstand til butikker digger arvetøy. Han hadde nok digget å velge selv en gang 🙂
  Nann Karin recently posted…Bli med videre da velMy Profile

 25. Åh, det hadde vært supert for jenta mi, som snart ikke har klær igjen. De gamle er både for små og for “barnslige” 😉

 26. 🙂
  Masse masse fine klær 🙂
  Barnebarnet mitt er skolejente i år og hun hadde blitt veldig glad for noen ekstra klær til skolen.
  Så jeg prøver lykken kanskje jeg er heldig å kan ta henne med på shopping. 🙂

  Krysser fingrene

 27. Det hadde vært kjempefint med et gavekort som jeg kunne brukt på klær til ungene mine

 28. Min datter er allerede klar for ungdomsskolen og det virker som alt av tøy må byttes ut. Gjett om vi er klar for shopping. Krysser fingrene for et bidrag til budsjettet.

 29. Datteren min begynner på 6.trinn i høst, og hadde blitt veldig glad for nye, tøffe klær fra kappahl 🙂

 30. Sanne var så fin! Jeg vil gjerne bli med i trekningen, da jeg har flere småtroll som ville blitt glad for noe nytt.

 31. Tuva hadde blitt veldig glad for å kunne fått litt frie tøyler og plukket med seg det HUN hadde lyst på for dette gavekortet 🙂 – hadde blitt en morsom shopping tur 🙂

 32. Dette hadde vært flott å vinne til mine barnebarn .

 33. Sønnen i huset trenger nytt gymtøy og noen kule shorter og bukser til skolestart 🙂
  Kristina recently posted…Norsk tradisjonsmat med en vri!My Profile

 34. Så stilige klær! Håper vi trekker vinnerloddet denne gangen!

 35. Hei,har tre barn her i huset,ei jente som ønsker ny garderobe for å være den kule på trinnet 😉 og 2gutter (minsteman arver alt),kunne vært koselig å kjøpe nye ting til hvilken som helst av dem ? Lykke til videre ?

 36. Har ei jente på 11 som elsker klærene fra Kappahl ?aldri problem å finne noe der er vel lommeboken som tilslutt stopper oss. Krysser fingrene og håper.. Vet jenta vår har pekt seg ut trenigstøy og ytterjakke… ?

 37. Så fine bilder og så fine klær! ? elsker Kappahl og synest de har veldig god kvalitet på klærne; ikke nupper de og ikke krymper de. Ønsker meg veldig et gavekort til mine gutter! ❤

 38. Hun er blitt så stor <3
  Iver har endelig også strukket seg og vi kunne trengt litt klær i 116 for det har vi ikke

 39. Farmors fine gulljente har begynt i 3.klasse i år og vokst fra en god del av klærne sine,så det hadde vært topp med noen av de fine klærne fra KappAhl ♥ Kanskje lillebror på 4 år kunne snike seg til litt deling dersom farmor skulle bli den heldige vinneren ? 🙂
  Med 6 flotte barnebarn har jeg vært god kunde på KappAhl,finner ofte noe til meg selv der også 🙂

 40. Selma på 11 år hadde nok synes det hadde vært kult å vinne nye klær til skolestart

 41. Nathalie begynner i 4 klasse og er selv veldig opptatt av klær og hva som passer sammen. Nå er det en jeans fra Kappahl med hull i som står øverst på ønskelisten.

 42. Barbro anita roksvåg

  Åh.ja takk 🙂 Sønnen min har ett stort behov for bukser og gavekort fra Kappahl hadde passet perfekt 🙂 Han blir 1 klassing og her er det både en spent mor og en sønn som gleder seg vilt 🙂 Elsker klærne fra Kappahl da det er kvalitet og passformen på buksene passer perfekt til den tynne sønnen min 😉 Håper på lykken og ønsker deg en fin sensommer:)
  barbroaer@gmail.com

 43. Dette gavekortet vil jeg gjerne vinne til nevøen og niesa mi.

 44. Hei!

  Jeg ønsker meg veldig et gavekort, til min venninnes skjønne lille Dania:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.