KappAhl: Gabriel klar for 1. klasse! m/giveaway

//Reklame//

Gabrielhovedbilde

Da var det Gabriels tur til å vise frem sine skoleklær fra KappAhl.

Sanne fikk sitt innlegg med konkurranse sparket i gang for et par dager siden, og nå følger lillebror opp. Begge barna har virkelig storkost seg med å velge ut klær, ta bilder, redigere bilder og godkjenne innleggene. Disse to innleggene er deres egne innlegg, og det er de stolte av.

Gabriel begynner altså i 1. klasse på mandag. Han liker godt klær i klassiske farger som mørkeblått og hvitt. KappAhl sine chinos er favorittbuksene hans, og de velger han nesten alltid selv når han skal kle på seg. Han liker nemlig ikke vide bukser, og de skal i hvert fall ikke være lange på beina.

Gabrielskolen1

Gabriel elsker å klatre. På skolen har de en kjempe fin lekeplass hvor han er nesten hver ettermiddag og leker. Skolen består av en del friminutter, og da er det viktig for de små å ha egnet påkledning til aktivitet og lek. Han valgte seg derfor ut en litt penere joggebukse som funker godt i klatrestativene. Buksen finner du HER. Denne buksen finnes også i svart. T-skjorten hans er fra Hampton Republic 27, og den har han også i grå. Finner den ikke på nettsiden akkurat nå, men de har den nok i butikk fortsatt.

Gabrielskolen2

Gabriel er fortsatt trofast mot sine chinos, og denne gangen ble det både et par i beige og et par i blått. De i beige finner du HER. Han valgte i tillegg en langermet genser i grønt og grått. Den finner du HER. Jeg var overrasket over at han valgte den i grønt faktisk. Den finnes nemlig i hvit og marineblå også.

Gabrielskolen3

Når den første gymtimen sparkes i gang, finnes det en fresh liten Gabriel klar i ballbingen. Han valgte den samme t-skjorten han har i hvit, men denne gangen i grå farge (finnes heller ikke på nettsiden). Joggebuksene er myke og gode å ha på. De finner du HER. Buksen finnes også i mørkeblått for de som ønsker det.

Gabrielskolen4

Første skoledag er stas for en liten gutt. Jeg syns det er viktig at han får velge klær han føler seg vel i. På dette bildet syns han nok at han er verdens kuleste 1. klassing – og det er han jo! Jakke finnes HER, t-skjorte HER, og bukse HER. Jakken finnes også i blått og buksene i beige.

Det er så utrolig mye fint barnetøy hos KappAhl nå at vi gjerne skulle vist dere hele butikken, men vi foreslår at dere tar en tur og ser selv. Vi får alt vårt tøy fra KappAhl på Bryn senter. De er super flinke til å hjelpe oss, og butikken i seg selv er oversiktlig og ryddig. Alltid en glede å tilbringe tid der.

*

Gabriel vil også få gi ut et gavekort på 1000 kr fra KappAhl til en heldig leser med barn på hans egen alder, og som trenger nye klær til barnehage eller skolestart. Legg igjen en kommentar under dette innlegget for å være med i konkurransen. Premien trekkes onsdag 24. august kl 19.00, og vinneren publiseres på bloggen. Trekningen er faktisk på Gabriels bursdag! 

Tips: Kundeklubben til KappAhl gir dere 5 % på alle kjøp, samt tilgang til eksklusive tilbud. Det siste tilbudet de har nå er 3 for 2 på alt barnetøy. Passer perfekt!

PS: Dere kan melde dere på begge konkurransene dersom dere har barn i begge aldersgrupper. Sannes konkurranse (trekning 21/8-16) finner dere HER

louise-300x113

Kommentarer

44 Comments:

 1. Kristine er ei pynte pynte jente, så hadde hun vunnet ville hun nok kjøpt lik kjole til seg selv og den nye bestevenninnen. Det er hennes første bestevenn og de er som erteris allerede, og det er å godt å se at hun har funnet ei venninne som godtar henne med de utfordringene det er å være høysensitiv <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Hvorfor heter bloggen Fru Jacobsen?My Profile

 2. Gabriel var utrolig fin i alt han har valgt ut! Jeg har to små bestemorsgutter, så gavekort ville kommet godt med. Klær er forbruksvare, og jeg personlig er glad i alt i joggestoff, det er herlig til aktive, små gutter.

 3. Sandra liljegard

  Mitt tante barn börjar 1 klasse och jag skulle vilja ge henne ett gavekort på KappAhl. Då hennes mamma är singel mor med 2 små barn och kämpar med ett jobb som sykepleier med tuff vardag och dårlig ekonomi. Så det skulle vara perfekt start på detta skolkeåret till henne.

 4. Så fine klær og ikke minst fin gutt !:) han er ganske lik min Herman Ser jeg og han hadde hatt veldig glede av nye klær til barnehagen 🙂 nest siste år i barnehagen trenger man noe nytt og kult i følge hab selv 🙂

 5. Har to barn, en på 1 år som begynner i barnehagen nå og en på 6 år som begynner i 2 klasse ? Hadde vært kjekt med noen nye finw klær til de.

 6. Veronika Rønneberg

  Fin gutt du har Louise! ? Dette gavekortet hadde vært perfekt for min 1 klassing. Oliver er veldig opptatt av klær,noe han har vært siden han var 3 år,og veldig bestemt på hva han vil ha på seg. ?

 7. Så mye fint Gabriel viser fram. Herlig liten kar, og det skjønne gliset da! =) Et gavekort hadde kommet godt i gang nå som bhg har starta opp igjen!
  Monica BJ recently posted…BlåbærturMy Profile

 8. Ja takk 😀
  Har en gutt som har begynt i 2. klasse og har vokst ut av det meste i skapet! 😮
  Som alenemamma og student så blir ikke skapet fullt med det første:p
  Han hadde syns det hadde vært morsomt å fått velge ut sine egne klær i butikken for skolebruk uten at mammaen må si nei pga pengene:)
  Kristina

 9. Fine Gabriel 🙂 Vinner gjerne ett gavekort til guttene!

 10. Stilige klær på kul gutt! Håper vi trekker vinnerloddet denne gangen!

 11. Jonatan 7 år behöver verkligen köpa nya kläder. på något konstigt vis så har hans ben blivit alltför långa för hans byxor nu under sommaren. Förstår inte alls vad som hänt 🙂 Ett gavekort hade absolut varit välkommet.

 12. Vegard kunne gjerne trengt nytt tøy nå som høsten kommer, og han har vokst i løpet av sommeren, så han er med i trekningen? Flott tøy som Gabriel viser fram også, hadde nok blitt noe likt tøy?

 13. Jeg har en førskolegutt som hadde blitt glad om han vant.
  På forhånd gratulerer med dagen til Gabriel!

 14. Både storebror og lillesøster hadde blitt glad for nye klær til barnehagestart???

 15. Å dette hadde vært noe for frøkna på tre. Ho har vokst ut av klean i sommer og bruke no 110 i klean, så det aller meste i 104 må byttes ut. Ellers då like ho godt å pynte seg ig klærne fra kappahl faller i smak hos ho

 16. Har en lillesøster på 5 år som oftest arver fra oss storesøsknene, og hun hadde blitt så glad for litt nytt fra Frost! 🙂

 17. Dette hadde det vært flott å vinne til mine barnebarn.

 18. Eira har startet i friluftsbarnehage og vi har innsett at mengden tøy må dobles – minst. Så det hadde kommet godt med!

 19. Mine to gutterbtrenger stadig nye klær til barnehage og skolen og på KappAhl har de då mye fint! Eldstemann synes det er så stas å ha matchende klær med lillebror så det hadde vært gøy å overraske ham!

 20. Flott gutt i flotte klær:-) Farmors gutt er ikke fullt så stor som Gabriel,men han kan ønske seg mange av de samme klærne å bruke i barnehagen ♥ Han er 4 år og bruker str 104/110. Jeg finner mye fint på KappAhl,både til meg selv og barnebarna 🙂

 21. Disse antrekkene er skapt for Adrian som er maxibarn i barnehagen?

 22. Barbro anita roksvåg

  Herlig gutt i flotte klær 🙂 Regner med at han er en spent 6 åring lik min gutt som også blir 1 klassing på mandag 🙂 Henrik er veldig opptatt av klær og velger ofte ut selv 🙂 Han hadde blitt så glad om han vant da han snart er bukseløs da han har vokst ut av nesten alle i løpet av sommeren :O Lykke til med første skoledag til sønnene våre 🙂
  barbroaer@gmail.com

 23. Dette vil jeg vinne til mine tantebarn 🙂

 24. Jeg vil gjerne delta på konkurransen til Gabriel 🙂

  Barnebarnet mitt Amalie hun skal nå gå sitt siste år i barnehagen og jeg vet hun hadde blitt veldig veldig glad
  om vi hadde kunne tatt en tur og kjøpt noen flotte klær til henne.
  Hun er veldig glad i å handle nye klær allerede, så hadde vært stor stas.
  Så jeg krysser fingrene og håper jeg er heldig, så kan få lov å overraske Amalie med masse nye klær. 🙂

  Ønsker deg og dine en flott søndag å en kjempe flott kommende uke.

  Hilsen Monica

 25. Har ei lita ei som har strekt seg så mye i sommer. Et gavekort hadde kommet veldig godt meg til å fylle opp med høst og vinterfavoritter 🙂

 26. Har en sønn på 3 år som elsker å kle på seg selv! Han trenger absolutt nye klær, siden han tydeligvis har vokst en hel størrelse i sommer!

 27. Lykke til med skolestart til Gabriel ? Hadde vært veldig kjekt å vinne gavekort ?

 28. Ingulf er ikke riktig så stor at han skal begynne på skolen ennå, men han vokser fort så han vil gjerne være med i trekningen selv om han er litt liten fortsatt….får han lov til det?

 29. Guro Margrethe skjold

  Hadde vært flott med nye klær til en liten gutt som starter på skolen.

 30. Så kul Gabriell ble i de nye klærne! Artig å høre at flere liker chinos. Her i huset har vi fire barn, en gutt på 5, en gutt på 6 som også akkurat er 1.klassing, en jente på 8 og en gutt på 9. Vi bor høyt på fjellet i Hemsedal og har ingen klesbutikker her annet enn sportsbutikker. Og barna i dette huset vil ha alt annet enn slike klær. Klærne fra KappAhl er alltid en favoritt når vi reiser til byen. Så da hadde de følt seg kul om du kunne gå med sin egen 1000 lapp å handle slik som deg Gabriel. Vi krysser fingrene!

 31. Vi prøver oss igjen! Begge jentene manglet plutselig jakker i dag…. hipp hurra, mammapolitiet er på vei!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Om å ha troMy Profile

 32. Gabriel var utrolig flott i alt han har valgt – skikkelig kul! Jeg kjenner en annen liten kar som hadde blitt så glad om han vant! Et gavekort fra KappAhl hadde blitt brukt til å fornye høst og vinterklær – fjorårets er blitt litt små, gitt ….. ?

 33. Alltid gøy / skummelt med skolestart. Og det hjelper med nye klær.

 34. Barnebarnet begynte på skolen i forrige uke. Selv om han begynner å bli en “erfaren elev” (begynte i 3.klasse), så trenger han ofte nye klær siden han stadig vokser.

 35. Sigrid Halvorsen

  Så fine klær! Kunne tenke meg et gavekort å kjøpe noe fint til det nydelige tantebarnet mitt <3

 36. Dete gavekortet hadde min 2.klassing böitt veldig glad for og vinne 🙂

 37. Med tre små barn som er meir enn klare for skule og barnehagestart hadde dette vore stor stas 🙂 Tenker spesielt på minstemor i familen som arver det meste frå storebror. So hadde det vore ekstra stas å få plukke seg nye jenteklær til førskulen no 🙂 Krysser fingrene.

 38. Hei. Spennende. Dette gavekortet hadde eg gjerne gitt til mellomste mann i flokken på tre . Han fortjener virkelig å freshe seg opp litt . Han er slik ein god bror til sine to “kravstore” søstre , so sjelden det drypp på han 🙂 Tvi-Tvi !!

 39. Åå så hærlig. Hadde vært kjekt å vinne til barnehagejenten min. Hun er straks 4 og vokser ut av klærne mer en det lommeboken til ho mor tåler desverre… Krysser fingrene 🙂

 40. Har tantebarn, og jeg vet også at barna til ei venninne ville satt pris på nye klær. Alltid greit å starte skoleåret med noe nytt for å øke motivasjonen etter en lang og lat sommer.

 41. Så flotte klær han har valgt ut og så fotogen han er. Jeg tror nok min nye andreklassing ville valgt ut mange av de samme tingene. Han er en skikkelig aktiv gutt som liker tøffe og guttete klær. Nå har han slitt hull på knærne i nesten alle buksene sine ( forstår ikke hvordan han får det til). Og ett gavekort på kapphal hadde vært helt supert.

 42. Det hadde vært fantastisk å kunne vinne dette til min lille datter på to år. Kappahl er en stor favoritt ogs her i huset. Krysser fingre. Ønsker dere en riktig god natt.

 43. Harriet Karlsen

  Her er det 2 som kan trenge litt nytt,
  Anton han krever mange bytt,
  første klasse,- det krever sitt,
  og han er ikke akkurat rolig gitt,
  han klatrer og springer og skitner seg til,
  for er man kun 6 er man gjerne litt vill,
  Søster Liva i fjerde klasse,
  Hun strekker seg,- trenger no’ nytt som kan passe,
  selvsagt vil hun være litt kul,
  og det er en stund til bursdag og jul,
  så et gavekort,- det ville passet oss godt,
  da skulle de begge nye ting fått,
  og korte bukser kan arkiveres,
  Noen t-skjorter må mott søpla vurderes,
  ja dette hadde vært kjærkomment her,
  for skolestart jo ganske viktig er. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.