Kan eteriske oljer gi meg litt energi?

rp_aroma-1024x768.jpg

Jeg fikk en spennende pakke i posten her om dagen!

Den var fra en god venninne ved navn Hanne. Hun har tatt utdannelse innen aromaterapi ved Aromedica – Norsk Aromaterapiskole her i Oslo. Aromedica er et senter for medisinsk aromaterapi-utdanning og rådgiving, og det drives av ei dyktig dame som heter Gry Fosstvedt. Hun har en imponerende utdanning og over 30 års erfaring innen aromaterapifaget bak seg. Hun har undervist, skrevet bøker og bidratt til å skape en seriøs utdanning i Norge for dem med interesse for eteriske oljer og aromaterapifaget generelt. I tillegg driver hun butikkutsalg på Bislett hvor man kan få kjøpt eteriske oljer av ypperste klasse. Bare se HER

Det er med andre ord denne dama man skal kontakte om man ønsker å få mere kunnskap og innsikt innen aromaterapi.

Nå har altså Hanne vært i kontakt med Gry som har mikset en helt spesiell blanding tilpasset meg og min sykdom. Jeg  skal ta denne energimixen i dråpeform 2-3 ganger daglig. Forhåpentligvis vil jeg merke en endring om ca 6 uker. Jeg dryppet 5 dråper på en teskje med matolje i stad, så nå er jeg i gang 🙂 Den lukter forresten helt nydelig!

Jeg har jo prøvd ulike alternative behandlinger før, og jeg tenker som så at jeg ikke har noe å tape på å prøve dette heller. Jeg har ingen forventninger om å bli frisk, men det hadde vært kjempe flott om jeg fikk bittelitt mere energi i hverdagen. Aller monner drar på det punktet der 🙂

Tusen takk, kjære Hanne, for at du tenker på meg og for at du sendte meg denne fine gaven. Jeg fikk jo også Durance dusjgele, og jeg elsker det merke der. Jeg er utrolig takknemlig for at det finnes jenter som deg i livet mitt 🙂

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Spennede!! 🙂 Håper dette gir noe effekt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.