Kaloo-bamser – min favoritt til de søte små…

//Reklame//

2014-07-24 21.50.14

Da Sanne lå nyfødt på Rikshospitalet i 2006, fikk hun verdens nydeligste bamse av tanten og onkelen sin. Den var rosa og hvit, og hadde et hjerte på magen. Den lå innpakket i en nydelig eske med sløyfe på. Bamsen var fra de franske merket Kaloo, og jeg var helt forelsket i denne vakre saken. Både esken og bamsen har sittet på hylla hennes siden hun var liten. Min fascinasjon for merket vedvarte, og Sanne fikk både sutteklut og tøfler. Da Gabriel ble født, fikk han de samme tingene i blå og beigefarger.

Jeg kan knapt tenke meg en vakrere gave å gi til en nyfødt baby. I disse dager venter vi i familien på lille Aurora. Hun skal få den nydelige suttekluten på bildet, og jeg håper hun blir like glad i sin som mine barn ble i sine. Den er myk og god, og fargene er til å spise opp.

Jeg ble veldig glad da jeg så min samarbeidspartner, Mimmis.no, solgte Kaloo-produkter. I samarbeid med denne flotte barneutstyrsbutikken som dere kan lese mer om HER, så har jeg altså fått en slik til Aurora.

For hvert år som går blir fargene, bamsene og eskene stadig nydeligere. Hvis dere har lyst til å gi en Kaloo-bamse til deres eget barn eller som barselgave, så får dere kjøpt de HER. De er jammen i meg på salg nå også…

Når jeg ser på disse bildene, merker jeg at jeg fortsatt er bergtatt….sukk!

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.