Kakao, Coco og Loco mødre!

2016-11-02-12-29-10

Hei, igjen dere!

I dag kunne jeg skrevet et innlegg om vår Halloween-feiring med påfølgende avsnitt om hvor tåpelig jeg syns en viss blogger er som kaster det uinnpakkede godteriet sønnen hadde samlet inn på Halloween. Det samme gjelder andre hysteriske mødre som er livredd for at det yngler basselusker nede i Halloween-bøtta til smårollingen. Ta det rolig, folkens! Så lenge ikke ungen er hyperallergisk mot nøtter eller annet som kan ta livet av den, så er det ikke litt bakterier farlig.

Jeg ble skikkelig provosert over dette temaet faktisk, men jeg gidder ikke dvele ved det lenger.

I dag lå det nemlig en ny bok i postkassa mi! Jeg har lett etter historien om Coco Chanel lenge. Jeg ønsket nemlig å lese den på norsk for å få med meg mest mulig. Motejournalist Sissel Hoffengh har tatt på seg oppgaven med å fortelle historien til Gabrielle Coco Chanel på vårt eget språk. Det er mange år siden Coco døde, men fortsatt er hun det største moteikonet verden har sett. I sommer besøkte jeg den første butikken, og satt i trappen opp til leiligheten hennes. Nå skal jeg få gleden av å lese om hvordan hun jobbet seg opp fra sin oppvekst på barnehjem til å lede et moteimperium verden ikke har sett maken til. Frøken Chanel var ikke redd for å bruke andre mennesker og ofre mye for å nå sine mål. Hun var både vakker og kynisk. En farlig kombinasjon.

Det ryktes om at livshistorien ikke bare er vakker…

Nå skal jeg sette meg under pleddet med kakao og bok. Mulig jeg får bommet litt uinnpakket Halloween-godis fra ungene også 😉

Ha en fin kveld, folkens!

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

 1. Jeg digger deg altså! ?? Av meg for Halloween godteri-saken! Jeg hadde nok ikke kastet godteriet til guttene – da hadde jeg nok fått passe kjeft av de ?Men nok om det.

  Så spennende med Chanel! Jeg gleder meg til å lære av deg når du har lest! Nyt bok, kakao og coco ?
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Goodbye October – velkommen november!My Profile

  • Ingen her har blitt syke av uinnpakket godteri så vi fortsetter samme praksis 🙂 Fy flate, for en spennende historie om Chanel altså. Jeg er enda mere fascinert nå enn jeg noen gang har vært -og det kun etter 2 kapitler. Boka anbefales på det sterkeste!

 2. Herlig, så enig med deg i godterisaken fra Halloween , også!

  Dette høres ut som en herlig bok du har fått tak i, du er nødt til å dele info med oss andre etter hvert som du leser.

  Nyt kakaoen, pleddet og den spennede historien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.