Julens vakreste kjole…

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten//

Her om dagen fikk jeg julekjolen min tilsendt i posten…

Høres ikke det genialt ut?

Man kan altså sitte hjemme i fred og ro, surfe litt på nettet, bestille og betale i ro og mak – og vips så ligger kjolen i postkassa etter noen dager. Jeg var altså innom Klingel.no igjen for å finne en kjole som var litt utenom det vanlige. En kjole som kunne passe både på julebordet, på julaften og gjerne til noen anledninger etter jul også. Jeg fant en nydelig sak fra Amy Vermont.

525444_we_vs_20160310163119409_kmail-inhouse-cp

Her snakker vi en lekker kjole i god kvalitet bestående av både tyll og paljetter. Armene er 3/4 dels lange og halsen er rund. Denne kjolen har et figurnært snitt med en skjørtekant det svinger av. Paljettoverdelen lager en fin kontrast til underdelen på kjolen, syns jeg.

Denne kjolen har et snitt jeg liker veldig godt, og som jeg vet er flatterende til min kropp. Når man handler over internett og ikke har mulighet til å prøve før man klikker produktet hjem, er det en fordel og velge snitt og størrelse man på forhånd vet at man kler. Skulle det vise seg at produktet ikke svarer til forventningene er det forholdsvis enkelt å bytte eller returnere plagget, men jeg tror man har større sjanse for å bli fornøyd dersom man går for et kjent snitt.

Denne kjolen kommer jeg til å ha i mange år. Det er ikke så ofte jeg pynter meg, men det er godt å vite at jeg har en fin kjole hengende i skapet når anledningen først byr seg. Det ble faktisk tilbehør i form av en nydelig veske også. Greit å kunne handle alt på et sted.

klingeljul

Klingel er først og fremst en nettbutikk for damer fra 30 år og oppover, og jeg vet at mange av dere lesere er nettopp i denne aldersgruppen. Titt gjerne innom Klingel.no og ta en titt!

Klingel har eksistert i Norge siden 2004, og det retter seg mot en mere voksen gruppe som ønsker kvalitet, funksjonalitet og moteriktige klær og tilbehør. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan man likevel skape den perfekte stilen for seg selv. Klingel har dessuten spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr de også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i deres sko.

louise-300x113

Kommentarer

10 Comments:

 1. Denne kjolen ønsker jeg meg også <3

 2. Den var lekker og kommer til å passe deg perfekt ?

 3. Åh den var fin

 4. å, så flott en kjole 🙂 Du kommer til å se helt smashing ut 🙂
  Monica BJ recently posted…NEW IN ♥My Profile

 5. Den kjolen var rålekker, Louise! Du kommer til å se smashing ut!
  Linn – Frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…FruBever tester Nûby Citronganix – all natural! Nytt og spennende merke i Norge!My Profile

 6. Den kjolen har på en måte alt, den er pyntet og litt tøff på en gang,.. du blir sikkert råfin. Og seriøst, så er jeg imponert over alt andre klarer å handle på nettet. Jeg holder meg til bøker, de har en størrelse og passer derfor oftest 🙂

  Ha gode dager 🙂
  Nann Karin recently posted…Tar gjerne en utfordring…. og gir den gladelig videre, vil du ha?My Profile

 7. Pen kjole. Men tror det blir bukse i år også gitt. Føler meg alldelses merkelig i kjoler..
  Livet i Casa Didriksen recently posted…På spisetøyet skal fintfolk kjennes..My Profile

 8. Der var det kjempefine klær! Men med selvpålagt shoppestopp blir det ikke flere kjoler nå altså. Jeg har en liten million….
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Lettvint og godtMy Profile

 9. Den var nydelig Louise!
  anita Husevåg recently posted…Halloweenforberedelser – hjelp meg?My Profile

 10. Tusen takk for super hyggelige kommentarer, damer! Det varmer mitt hjerte <3 Den er virkelig nydelig! Om jeg ser smashing ut vet jeg ikke, men det skal ikke stå på kjolen i alle fall.
  Louise recently posted…Fortvilte og gode tårer på en gang…My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.