Julemarked, vennskap og VIP-gave!

 

Det tok en uke før jeg kom meg på beina etter forrige helg, men sånn er det med denne sykdommen her. All aktivitet straffes med ekstremt dårlig form i dagevis når man har ME. Allikevel må jeg oppleve ting også, så jeg går stadig på slike smeller. I dag er formen veldig dårlig igjen, men det skyldes gårsdagen. Fire timers “utskeielse” som jeg ikke ville vært foruten.

Min gode venninne Kristin og jeg reiste ned til byen. Først fikk jeg nytt batteri på iphonen min hos Dr. Phone. Det tok bare 10 min, og det merkes godt at batteriet er nytt. Super og effektiv service til kun 450 kr. Perfekt!

Etter det tok vi en tur på Julemarkedet i Spikersuppa. Det er så koselig der selv om julestemningen hadde tatt seg opp et par hakk med litt snø.

 

 

 

 

 

Vi måtte selvsagt ta med glasert eple hjem til barna!

Ikke noe marked eller jul uten at barna får et slikt eple. Jeg tok med et par hjem denne gangen fordi jeg er usikker på om jeg kommer meg dit med barna i går.

 

 

Etter marked i ruskevær, var det godt med en tur på United Bakeries på Paleet for kaffe og godsaker.

 

 

Jeg var også en tur innom Mulberry for å hente julebjellene de hadde vært så snille å bestille til meg bestilt.

 

 

Der kom de med en julegave til meg! Ni bjeller, bånd og masse eksklusiv konfekt. Jeg elsker god kundeservice og blir like glad hver gang jeg blir satt pris på. Denne pakken kom til Oslo fra Group 88 i Danmark, da det er de som driver Mulberry i de nordiske landene. København er kongen av konfekt, og min gave kommer fra Summerbird. Aldri fått så flott konfekt før – også så mye som jeg fikk.

Tusen, tusen takk til alle mine venner hos Mulberry, Oslo!

Det var så godt å treffe Kristin igjen også. Heldigvis ser jeg henne på søndag for da er målet å bake kokosmakroner med barna.

Ønsker dere en riktig god helg og husk adventskalender-luke nr 2 som åpnes her på bloggen, på bloggens facebook side og instagram søndag kl 09.00.

 

 

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Åhhh, sånn julemarked så koselig ut! Skulle vært med. Og VIP gave da! Da har
  Man litt for mange vesker 😂 eller er det ikke vesker de selger? Altså, der ser du hvorfor ikke jeg får julegave fra Mulberry.. Burde ha fått fra Biltema, men siden jeg alltid sender Henning for å handle julelys så blir det vel han som får den…
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Førjulsgaver..My Profile

 2. Å! Julemarkedet i Spikersuppa er supert! Med skøytebanen … Lysene! Menneskene og stemningen! Alt dj manglet var litt snø! Men du hadde hyggelig selskap så det gjorde kanskje ikke noe likevel?
  Så ut som dere koste dere 💙

  Så utrolig god kundeservice hos Mulberry! Snakk om å ta godt vare på kundene sine!
  God helg og kveld til deg, Louise!
  FruBever Linn recently posted…Vant du? Sjekk her! + luke 8 OG hint om neste luke!My Profile

 3. Det julemarkedet kunne jeg tenke meg å dra på også. Kanskje neste år når ungene er litt større <3

  For en service a' gett. Der får'n si…… Ser ut som du hadde en superkoselig dag <3
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…8. Desember – Kos med kaos planleggerMy Profile

 4. Jeg har vært på ett mindre julemarked denne uken, men minst like koselig som spikersuppa. Jeg kan avsløre at vi skal en tur dit i år også, jeg og jentenemine!!!

  Og siden jeg driver med kundepleie fikk jeg ekstra puls av denne. Mulberry, jeg er lik Laila her, men service kan de!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.