Julekalender 2015/luke nr 4: Vidunderbarn

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten//

18676_319886309434_7204077_n

I bloggens luke nr 4 ligger det noen smarte og viktige produkter alle trenger:

Vidunderbarn gir bort en refleksparaply, samt to valgfrie henge-reflekser til barn.

65957_Refleksparaply_2

Denne refleksparaplyen er faktisk noe av det smarteste jeg har sett. Her snakker vi  paraply av god kvalitet med 3M Scotchlite sølvrefleks rundt hele kanten. Paraplyen er 26 cm lang når den sammenslått, og måler nesten en meter når den er i bruk. Kommer i fargene blå, rød og sort. Du kan se mere av den HER. Dette må jo være den ultimate julegaven å gi bort til noen man er glad. Den sikrer at man syns i mørket OG man slipper å bli våt. Genialt nå på høsten og vinteren!

98356_SeeMe_Albert__berg_hengerefleks_1

I tillegg til den fine paraplyen, består premien av to valgfrie henge-reflekser. Her kan man velge mellom kategoriene Albert Åberg, Elias og Knutsen & Ludvigsen. Klikk på de aktuelle navnene og se mere av de ulike motivene man kan velge mellom under hver kategori. Jeg kan garantere at disse slår an blant de minste. Selv jeg, en Albert Åberg-elsker, kunne hatt den på bildet over her 😉

Den totale verdien på denne premien er på 377 kr.

Om Vidunderbarn som nettbutikk har jeg bare positivt å si. De har fokus på nisjeprodukter, og det gjør de unike i sitt slag:

“Vidunderbarn.no er den lille nettbutikken med de gode ergonomiske bæreselene, de deilige ullplaggene fra ManyMonths og de fantastiske bamsedukkene fra Rubens Barn! Her finner du økologiske vaskemidler til både klær, hus og oppvask, og du finner miljøvennlige hygieneprodukter til både mor og barn.
Hos oss finner du nøye utvalgte produkter fra produsenter vi selv elsker, og vi håper og tror at du blir like glad i dem som det vi er!”

For å være med i trekningen må dere legge igjen en kommentar under dette innlegget, og si hvilken farge dere vil ha på paraplyen.

Vinneren blir trukket via random.org kl 12.00 den 7 .desember, og publisert på bloggens facebook-side like etter. Vinneren får også en mail av meg, og har da en uke på seg til å gjøre krav på premien. Dersom ikke vinneren melder seg innen en uke, blir det omtrekk.

Følg gjerne Vidunderbarn på facebook HER!

louise-300x113

Kommentarer

26 Comments:

 1. Jeg ønsker meg en sort paraply 🙂

 2. Her har det hølja ned i dag. Jeg hadde håpet på litt adventssnø, men det kan jeg nok bare glemme…
  En blå paraply hadde vært midt i blinken!
  Ha en fortsatt fin dag.
  -Pia-

 3. En blå paraply hadde vært fint <3

 4. Elizabet Lyngstad

  Perfekt gave til meg som har vestlandsvær hele året. En rød paraply er hjertelig velkommen til meg, og så praktisk med at den har refleks da! Vanlige reflekser får vi aldri nok av, ,og dattersønnen min vil nok like en Albert-refleks foran Sparebanken Møres. God helg!

 5. Jeg ønsker meg en sort.

 6. Jeg vil ha en sort paraply om jeg er så heldig at jeg vinner….passer til alle mine fargerike jakker! Er ute i all slags vær, og vær har vi mye her på Nordvestlandet!!! Og refleks er kjempeviktig, vil gjerne ha en Albert Åberg for å gi til mitt lille barnebarn.

  Hilsen fra Astrid.

 7. Denne var jo kjempesmart? trur jeg da skal ønske meg en rød en, være litt “sprek” i fargevalget, hehe? Og albert åberg er også favoritt her?

 8. Åååhh…. elsker vidunderbarn og særlig Many Months <3
  Jeg ønsker meg en rød paraply
  Ønskemor recently posted…Gleder meg til sommer!My Profile

 9. Ønsker meg sort paraply =)
  Monica BJ recently posted…November i bilder: InstagramMy Profile

 10. Oi oi oi, fiiin… vell liker blå og sort men gjerne sort da, passer best til alt. Ha en fin førjulstid?

 11. Hei!
  Jeg blir gjerne med i trekningen!
  Svart eller rød paraply hadde vært fint 🙂

 12. Blå paraply 🙂
  Kjempe gøy med Knutsen & Ludvigsen reflex!

 13. Jeg ønsker meg veldig en sort paraply 🙂
  Så krysser fingrene 🙂
  Ønsker deg og dine en fin helg.

  Hilsen Monica

 14. Ønsker meg rød paraply! 😀

 15. Ønsker meg sort 🙂

 16. Hadde gjort seg med en sånn svart paraply i mørke på tur til barnehagen idag?☔ god helg?

 17. Jeg ønsker meg sort paraply 🙂

 18. Ønsker meg svart 🙂

 19. barbro anita eriksen roksvåg
 20. Siden det ikke kommer snø, bare regn i hovedstaden hadde det vært knall med en paraply.
  Gjerne en rød

 21. For en genial paraply! Hadde vært supert med en i blått ?

 22. Rød paraply ønsker jeg meg!

 23. Ønsker meg blå paraply, viss eg skulle være så heldig.

  Surt vær for tiden, men heldigvis er det ikkje så galt hos oss tross alt.
  Ha ei fin førjulstid. Klem,

 24. En blå paraply hadde vært supert:)
  Kristin recently posted…Diy i novemberMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.