Julekalender 2015/luke nr 2: Case App

//Reklame//

205289_241819975926619_1913055621_n

Da er vi klare for luke nr 2 i kalenderen, og denne gangen skal alle få muligheten til å nyte godt av premien. Her kommer nemlig årets eneste rabattkode:

CaseApp gir dere en rabattkode på 20 % på valgfritt produkt.

Koden dere skal bruke er: LOUISES20

Denne rabattkoden holder en god stund, så her kan dere shoppe julegaver også. Jeg har selv et nydelig deksel til min iphone 5. Det er jeg så glad i! Hos CaseApp kan man nemlig designe sine egne deksel og skins til mobil og pc.

Om du lurer på hva skin er så er det følgende:

“Skins er printet på et tynt, unikt materiale og fungerer som et egendesignet, beskyttende klistremerke. Vi bruker en firefargers trykkeprosess for å sikre best mulig kvalitet. For å beskytte ditt skin fra slitasje som oppstår over tid, benytter vi et matt laminat oppå klistremerket.

Et skin gir din enhet et personlig preg, samtidig som det beskytter mot riper. Applikasjonen er enkel, også hvis du trenger flere forsøk. Fjerning av ditt skin er enkelt og etterlater ingen spor/rester. Et skin er det perfekte valget hvis du ønsker et personlig preg på din telefon, uten å gjøre din mobil større.”

Du kan se hvordan skins ser ut HER.

 I tillegg kan man også designe personlige deksel til sin eller andres mobil, ta en titt HER.

Dette er den perfekte julegaven til folk som har alt, så nå er det bare å slå seg løs med egendesign eller velge fra produktlisten. Kan jo hende du trenger en julegave til deg selv også? 🙂

Følg gjerne CaseApp på facebook HER!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.