Jeg vant Fru Jacobsens vidunderbarn :-)

rp_erik-2-1024x7681.jpg

//reklamelenke//

Forrige uke var jeg så heldig å vinne et valgfritt Rubens barn til dere på bloggen til Fru Jakobsen. Konkurransen hadde hun i samarbeid med Vidunderbarn.no. Hun skrev så flotte innlegg om dukkene og disse kan du leser HERHERHER og HER. Rabattkodene er dessverre gått ut på dato, men innleggene er så fine at jeg syns dere skal se på dem allikevel.

Denne sjarmerende karen er håndlaget og opprinnelig svensk. Han bruker smokk og flaske, og han har en guttetiss 🙂 Da jeg var liten ønsket jeg meg veldig ei guttedukke. Når jeg nå endelig har fått det i en alder av 32 år, velger jeg å gi han videre til min lille niese på 3 år i julegave. Det blir tungt å adoptere bort baby ERIK, men jeg vet at han får det bra 🙂 Tror jeg må tipse familien min om de fine klærne og utstyret som finnes HER.

Tusen takk til Fru Jacobsen og Vidunderbarn for at jeg vant denne flotte gutten!

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.