Jeg startet julegaveinnkjøpene med en tur hos Trollmors…


10453187_10152476529275930_1049286885_n

Jeg elsker å kjøpe julegaver!

Hvert år har jeg som mål å være ferdig i god tid før 1. desember. I år var intet unntak, og jeg er faktisk ferdig allerede.

Nå som jeg er syk, er det drepen å gå i overfylte kjøpesentre som er utsolgt for størrelsen man skal ha. Når man endelig finner noe man tror passer, så må man stå og svette foran både kasse og pakkedisk. Det har ikke jeg sjans til slik formen er nå.

Hvert år innhenter jeg mulige ønsker fra min side av familien. Jeg lager så en liste over hva jeg planlegger å kjøpe, samt hvor mye penger jeg skal bruke på hver gave. Budsjettet legger jeg opp deretter. Når gaven er kjøpt, krysser jeg av i listen.

Hos meg er altså alt timet og tilrettelagt i god tid før stressfaenskapet starter 😉

trollmor

I år begynte jeg med barna i familien. Jeg visste det fantes noen små Frost-fans blant de, så derfor tok jeg turen inn på Facebook-siden til Trollmors barnemote. De har så mye fint, men av erfaring vet jeg at det blir fort utsolgt nå før jul. Jeg fikk slått kloa i den herlige tunikaen dere ser på bildet over. Skulle nesten ønske det fantes sånn til voksne også…he he he.

trollmor2

Gabriel satt sammen med meg da jeg var inne på siden, og han syns det var dårlig at det ikke fantes Frost-klær til gutter også. Jeg sendte en forespørsel til Trollmors barnemote, og vips så tryllet de frem en herlig guttepysj med Olaf på. Gabriel ble super glad, og han var så stolt da han pakket den ned i sekken sin til overnatting i barnehagen.

Egentlig burde jo dette vært en julegave til han, men han ble så gira da han så pysjen på dataskjermen at jeg ikke hadde hjerte til å vente til jul. Han tittet i postkassen hver dag for å se om den var kommet.  Han slapp å vente lenge også, for den lå i postkassen etter bare 2 dager. Det kaller jeg god service 🙂

Nå kan jeg bare lene meg tilbake i trygg forvissing om at jeg har fikset en haug julegaver og 3 bursdagsgaver før andre i familien har rukket å tenkt samme tanke.

Kjenner jeg Robert rett så må jeg nok hjelpe han litt også…

Et godt tips til dere er å ta en titt på det fine dørskiltet vårt og melde dere på konkurransen HER

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge